Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
28.01.2011

Emil Boc: Raportul de serviciu al generalului Pandele Pelmus, secretar general al MAI, inceteaza cu acordul partilor

Generalul (r) Pandelea Pelmus a renuntat la functia de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor, pozitie pe care o recapatase in urma procesului castigat definitiv prin decizia ICJC din 16 decembrie 2010.


Premierul Emil Boc a semnat Decizia nr. 12 din 27 ianuarie 2011, publicata in MO nr 72/27.01.2011, care are un singur articol: "La data intrarii in vigoare a prezentei decizii, raportul de serviciu al domnului Pandele Pelmus, secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor, inceteaza cu acordul partilor".


În 18 februarie 2010, Curtea de Apel Bucureşti i-a dat câştig de cauză lui Pelmuş, iar în 16 decembrie 2010 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a confirmat decizia, obligându-l pe primul-ministru Emil Boc să-l repună în funcţie pe reclamant, informa in urma cu cateva zile Agerpres.


Noua decizie ii lasa scaunul liber democrat-liberalul Laurenţiu Mironescu, care fusese numit în această funcţie cu trei saptamani in urma.


Pandele Pelmus urmeaza sa fie numit intr-o alta functie de nivel asemanator cu cea detinuta la MAI.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.