Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
05.04.2010

Familia Obama a participat la slujba de Pasti la o biserica metodista pentru populatie modesta


Preşedintele Barack Obama, Michelle Obama şi fiicele lor, Malia şi Sasha, au fost prezenti, duminica, la Slajba de Pasti, la Allen Chapel African Methodist, biserica episcopala din zona de sud-est a Washingtonului. Biserica dateaza din perioada Razboiului Civil si este frecventata in special de persoane de culoare cu venituri modeste.Circa 2500 de credinciosi paricipa serviciile religioase ale bisericii din Anacostia.


"Biserica a fost aleasa pentru ca are peste 50 de programe pentru ajutarea comunitatii locale", au declarat oficiali de la Casa Alba pentru Washington Post.


Prezenta familiei prezidentiale la slujba a fost un motiv de mare satisfactie pentru preotul Michael Bell, care a declarat pentru aceeasi publicatie: "Simplul fapt ca presedintele inca vine aduce atat de multa liniste si vindecare sud-estului Washingtonului".


In 2009 familia presedintelui Obama a participat la slujba de Paste oficiata de biserica episcopala Saint John, aflata la o distanta mica de Casa Alba.
(Foto: whitehouse.gov)


Petre Crăciun


 


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.