Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
04.04.2010

Gheorghe Flutur l-a confundat pe Patriarhul Daniel cu raposatul Teoctist


Vicepresesintele PDL Gheorghe Flutur, care a facut parte din delegatia care a efectuat deplasarea la Ierusalim pentru a aduce Lumina Sfanta, a sosit in Romania sambata seara, in jurul orei 19:30.


Singurul laic ce ce s-a putut bucura de acesta cinste, Flutur l-a insotit pe Preasfintitul Parinte Episcop Varsanufie Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor la Sfantul Mormant pentru a aduce lumina. Patriarhia a avut patru membri, iar Flutur a venit cu un reprezentant al Episcopiei Sucevei.


Cu toate ca Preafericitul Daniel i-a acordat acesta discutabila cinste, Flutur l-a confundat pe acesta cu predecesorul sau Teoctist Arapasu, raposat in urma cu aproape trei an."Doresc sa multumesc Patriarhiei Romane, Preafericitului parinte Teoctist... aaa Daniel, pentru sansa uriasa pe care ne-a acordat-o sa facem parte din delegatia la Ierusalim!", a spus Gheorghe Flutur, la RealitateaTV.


Lumina Sfântă de la Ierusalim adusa de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a fost împărţită parohiilor sucevene şi delegaţiilor din Botoşani, Iaşi, Bistriţa-Năsăud, Neamţ, Constanţa şi Cernăuţi. (Foto: Mediafax)


Petre Craciun


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.