Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
04.04.2010

Gheorghe Flutur l-a confundat pe Patriarhul Daniel cu raposatul Teoctist


Vicepresesintele PDL Gheorghe Flutur, care a facut parte din delegatia care a efectuat deplasarea la Ierusalim pentru a aduce Lumina Sfanta, a sosit in Romania sambata seara, in jurul orei 19:30.


Singurul laic ce ce s-a putut bucura de acesta cinste, Flutur l-a insotit pe Preasfintitul Parinte Episcop Varsanufie Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor la Sfantul Mormant pentru a aduce lumina. Patriarhia a avut patru membri, iar Flutur a venit cu un reprezentant al Episcopiei Sucevei.


Cu toate ca Preafericitul Daniel i-a acordat acesta discutabila cinste, Flutur l-a confundat pe acesta cu predecesorul sau Teoctist Arapasu, raposat in urma cu aproape trei an."Doresc sa multumesc Patriarhiei Romane, Preafericitului parinte Teoctist... aaa Daniel, pentru sansa uriasa pe care ne-a acordat-o sa facem parte din delegatia la Ierusalim!", a spus Gheorghe Flutur, la RealitateaTV.


Lumina Sfântă de la Ierusalim adusa de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a fost împărţită parohiilor sucevene şi delegaţiilor din Botoşani, Iaşi, Bistriţa-Năsăud, Neamţ, Constanţa şi Cernăuţi. (Foto: Mediafax)


Petre Craciun


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.