Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
05.02.2011

Inpolitics.ro: Angajatii TVR nu vor mai avea voie sa se exprime pe bloguri, forumuri, Facebook, Twitter

Conducerea TVR are in vedere introducerea unei interdicții pentru angajați de a se mai exprima prin Internet, în special pe bloguri și rețele de socializare, informeaza site-ul inpolitics.ro.


Potrivit sursei citate, la propunerea Larisei Dincă, directorul Departamentului de Comunicare al TVR, Comitetul Director al televiziunii a cerut Comisiei de Etică și Arbitraj și Serviciului Juridic, formularea unui punct de vedere vizavi fata de introducerea interdicției de exprimare a personalului de specialitate din TVR în medii electronice sau de socializare, externe TVR (bloguri, forumuri, Facebook, Twitter etc).


Vineri, pe blogul lui Stelian Damov apareau urmatoarele informatii, publicate in urma sedintei Comitetului Director din data de 26 ianuarie: “Punctul 23. Departamentul de Comunicare a supus spre aprobare solicitarea unui punct de vedere din partea Comisiei de Etică şi Arbitraj. Comitetul Director a solicitat Comisiei de Etică şi Arbitraj un punct de vedere privind exprimarea personalului de specialitate din SRTv în medii electronice sau de socializare, externe TVR, conform notei nr. C/5082/18.01.2011, precum şi a unui punct de vedere din partea Serviciului Juridic privind aplicarea deontologiei profesionale în ceea ce priveşte exprimarea personalului de specialitate în medii electronice sau de socializare externe TVR. Răspund: Larisa Dincă, Director Departament Comunicare, Serviciul Juridic”.


In acest mod jurnalistilor de la postul public li se va interzice orice posibilitate de a se exprima liber, in concordanta cu propria constiinta. O pot face, insa, sub pseudonim, importante sunt informatiile care vor fi transmise. Sa nu ne miram daca se vor introduce si restrictii de respiratie: femeile vor respira in zilele cu sot, iar barbatii in cele fara sot.


Sandu Tomescu 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.