Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
06.08.2012

Ioan Rus si Victor Paul Dobre si-au prezentat demisia

Ministrul administratiei si internelor, Ioan Rus, si-a anuntat demisia de onoare, luni, cu prilejul unei conferinte de presa. Rus a acuzat faptul ca asupra sa s-au exercitat ”nenumarate presiuni”.


”S-au exercitat nenumarate presiuni, de la Traian Basescu la Crin Antonescu. Din punctul meu de vedere si al ministerului, acest lucru este complet inacceptabil. Eu sunt un politician onest si corect, motiv pentru care astazi mi-am inaintat demisia de onoare”.


Rus a tinut sa precizeze ca ”in spatele lui Traian Basescu si a lui Crin Antonescu se afla, totusi, un popor si o tara”.


Fostul ministru a mai anuntat ca, impreuna cu el, si-a mai dat demisia si secretarul de stat Victor Paul Dobre.


Ioan Rus a mai adaugat ca alegerile locale s-au realizat dupa listele electorale definitivate de fostul Guvern Mihai Razvan Ungureanu, iar dupa alegerile locale MAI a curata listele, diparand 21.366 de persoane.


Demisia liberalului Victor Paul Dobre survine intr-un moment in care acesta trebuia sa se ocupe de organizarea mini-recensamantului care are trebuie definitiviat pana in ziua de 31 august.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: ZtciIBgJGexkryT

lMrhMA , [url=http://zbwdltoqfsob.com/]zbwdltoqfsob[/url], [link=http://swcqrxcujwrl.com/]swcqrxcujwrl[/link], http://jwiqnnjklsjh.com/

Publicat de: OiybVnSERopTzA

VlDm5x dqubunrjorbh

Publicat de: qdlDAiuavDjcaWcgRjD

I never thought I would find such an everyday topic so enthralilng!


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.