Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
15.10.2009

Mircea Geoană: ”Este un șantaj pentru menținerea Guvernului Boc până la alegeri”

Președintele PSD, Mircea Geoană, a precizat, după desemnarea noului premier, că președintele Traian Băsescu continuă și adâncește criza, propunând un candidat despre care se știe că nu are susținere. ”Este un șantaj politic și constituțional, pentru menținerea guvernului Boc până la alegeri, pentru a controla resursele în perioada alegerilor, a spus Geoană. Ceea e a făcut astazi este un act de gravă iresponsabilitate politică”.

Liderul social democrat a mai precizat că desemnarea  lui Lucian Croitoru este un risc de imagine pentru noul premier desemnat,  care poate deveni cel mult ministru de finanțe in Guvernul Johannis.

”Băsescu este disperat că pierde butoanele puterii, a mai adăugat Geoană. Solicit ofical trecerea PDL în opoziție din moment ce există o altă majoritate de 65%. Suntem într-o perioadă de conflict  între instituții. Este o formă mascată de-al perpetua pe domnul Boc la butoane, aruncând țara într-un haos și mai profund”, a încheiat liderul PSD.
Foto: www.mediafax.ro 
Petre Crăciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.