Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
20.06.2011

O delegaţie a Ministerului de Interne al Republicii Cehia efectueaza o vizită oficială în România

În perioada 20-22 iunie a.c. o delegaţie a Ministerului de Interne al Republicii Cehia, condusă de Viktor Čech, adjunctul ministrului de interne, efectueaza o vizită oficială în România.


Cu acest prilej au loc întâlniri ale oficialilor cehi cu secretarul de stat, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul M.A.I., chestor de poliţie Ioan Dascălu, cu şeful Departamentului Schengen, chestor şef de poliţie Marian Tutilescu, precum şi cu reprezentanţi ai conducerii Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională.


Programul include vizitarea noului terminal al Aeroportului Internaţional „Henri Coandă” şi a Centrului Operaţional de Comandă al M.A.I., mai arata un comunicat al ministerului.


Optimal Media 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.