Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
17.06.2011

Organized crime officers - Permanent mission, documentar dedicat politistilor de la Crima Organizata

Optimal Media Solution si Agenţia Internaţională pentru Prevenirea Criminalităţii şi Politici de Securitate au realizat, la inceputul lunii iunie 2011, documentarul “Organized crime officers -Permanent mission”, care prezinta activitatile desfasurate de politistii Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.


Realizat intr-o maniera alerta, profesionsita, documentarul ofera un important fond de imagini operative, filmate de catre specialistii directiei si ai structurilor subordonate cu prilejul rezolvarii unor cazuri de amploare din domeniile de competenta.


Noua productie a fost prezentata, in premiera, cu prilejul celei de a 8-a Reuniuni a sefilor structurilor de Combatere a Criminalitatii Organizate din Sud-Estul Europei, desfasurate la Sibiu in perioada 6-9 iunie 2011.


Scenariul si regia filmului sunt semnate de Petre Craciun. Producator – Petar Nenov. Imagine – Robert Cilinca, muzica – Codrin Lazar, comentariu – George Petcu, editare – Madalin Cristescu, grafica - Robert Nestorescu. Consultanti de specialitate - comisar-sef Catalin Dragota, seful Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate si comisar-sef Marian Boca, sef serviciu DCCO.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.