Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
17.06.2011

Organized crime officers - Permanent mission, documentar dedicat politistilor de la Crima Organizata

Optimal Media Solution si Agenţia Internaţională pentru Prevenirea Criminalităţii şi Politici de Securitate au realizat, la inceputul lunii iunie 2011, documentarul “Organized crime officers -Permanent mission”, care prezinta activitatile desfasurate de politistii Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.


Realizat intr-o maniera alerta, profesionsita, documentarul ofera un important fond de imagini operative, filmate de catre specialistii directiei si ai structurilor subordonate cu prilejul rezolvarii unor cazuri de amploare din domeniile de competenta.


Noua productie a fost prezentata, in premiera, cu prilejul celei de a 8-a Reuniuni a sefilor structurilor de Combatere a Criminalitatii Organizate din Sud-Estul Europei, desfasurate la Sibiu in perioada 6-9 iunie 2011.


Scenariul si regia filmului sunt semnate de Petre Craciun. Producator – Petar Nenov. Imagine – Robert Cilinca, muzica – Codrin Lazar, comentariu – George Petcu, editare – Madalin Cristescu, grafica - Robert Nestorescu. Consultanti de specialitate - comisar-sef Catalin Dragota, seful Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate si comisar-sef Marian Boca, sef serviciu DCCO.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.