Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
01.08.2012

Ori votam, ori.../ La Clejani, Giurgiu, procentul de prezenta la vot a fost de... 107,51 %!

Localitatea Clejani, din Giurgiu, vestita pana acum pentru taraful care exista aici, a inregistrat un incredibil procent de prezenta la votul din 29 iulie, si anume 107,51%!!! Evident ca la referendum au votat nu numai cetatenii din localitate, ci si multe alte persoane din imprejurimi.


Asa stand lucrurile, primarul PNL Florin Nidelea, aflat la al doilea mandat, se poate lauda nu numai in judet, ci in intrega Romanie pentru mobilizarea de care au dat dovada activistii USL din comuna. "Sa mai spuna cineva ca nu ne-am facut treaba", a declarat primarul apropiatilor sai.


Au fost si comune in Giurgiu unde procentul a fost sub 50%. De exemplu, in comuna Floreşti-Stoeneşti doar 33,54% dintre cetăţeni cu drept de vot s-au prezentat la urne. 


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.