Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
14.01.2010

Parteneriat pentru monitorizarea site-urilor româneşti initiat de Kaspersky Lab si Trafic.ro


Kaspersky Lab România şi trafic.ro anunţă încheierea unui parteneriat pentru monitorizarea site-urilor româneşti, identificarea paginilor infectate şi alertarea rapidă în cazul incidentelor de securitate, se arata intr-un comunicat de presa. Kaspersky Lab foloseşte sistemul de scanare PatroKLes, proiectat şi utilizat din 2006 până în prezent, pentru determinarea paginilor web care au fost ţinte ale infractorilor cibernetici sau vehicule de infectare pentru utilizatorii de Internet. La momentul actual, PatroKLes scanează peste 210.000 de site-uri româneşti, în 2009 atingându-se un record de 1 din 150 de pagini web infectate.


Numărul de site-uri infectate a cunoscut în ultimul an o creştere impresionantă, ajungând la o rată de infectare de peste 150 de ori mai mare faţă de anul 2006”, declara Costin Raiu, Chief Security Expert Kaspersky Lab. „În parteneriat cu trafic.ro, proprietarii site-urilor româneşti înscrise în clasament vor fi notificaţi în momentul în care acestea se infectează, pentru a putea înlătura pericolul imediat. Prin iniţierea acestei colaborări, vom acorda o prioritate mai mare la scanare paginilor web înscrise în trafic.ro”, completează Raiu.


trafic.ro a susţinut constant dezvoltarea Internetului românesc, iar parteneriatul cu Karpersky Lab vine în spijinul clienţilor noştri, a utilizatorilor acestora şi a mediului online, în general” spune Ionuţ Tudor, Project Manager trafic.ro. „Acest parteneriat nu va fi singular: vom continua să fim alături de clienţi cu soluţii pentru problemele cu care se confruntă. Un exemplu este platforma de comunicare integrată în trafic.ro ce va permite interacţiunea proprietarilor de site-uri şi a specialiştilor pentru a găsi în comunitate răspunsuri la probleme diverse, de la cum trebuie optimizat un site în motoarele de căutare, până la soluţii de programare, design sau hosting”, adaugă Ionuţ Tudor.


Toate cele peste 45.000 de site-uri din trafic.ro vor beneficia de monitorizarea Kaspersky Lab, iar primele 1000 de site-uri din clasament, altfel spus, cele cu risc crescut de a fi infectate dat fiind numărul mai mare de utilizatori, vor fi alertate cu prioritate de către echipa trafic.ro la indicaţiile Kaspersky Lab.


Parteneriatul Kaspersky Lab - trafic.ro a fost anunţat la festivitatea de premiere pentru cele mai bune proiecte de web development înscrise în concursul API.trafic.ro, lansat în octombrie 2009. La evenimentul ce a avut loc aseară la Orange Concept Store au fost prezenţi peste 50 de specialişti web, concurenţi, bloggeri şi jurnalişti din domeniu. Câştigătorii au fost premiaţi de trafic.ro, Okazii.ro şi Găzduire, iar Kaspersky Lab a oferit tuturor participanţilor la concurs o licenţă de Internet Security.


Kaspersky Lab produce şi distribuie unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing şi spam.


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.