Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
13.01.2010

Paul Tecuceanu - semne de intrebare în legătură cu decesul fratelui său

Fratele actorului Toni Tecuceanu, despre care se spune ca ar fi murit de gripa AH1N1, afirma ca actorul a contactat cat era spitalizat la Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals" un alt virus, foarte puternic, notează Ziare.com. Paul Tecuceanu a vorbit redactorilor de la Adevarul despre existența acestui virus. "Despre acesta, luat din spital, mi-au spus doua doamne doctor, una de la terapie intensiva si una dintre cele care ii urmareau tratamentul. Era o denumire latineasca parca, dar nu mi-o mai amintesc. La un moment dat, o doamna doctor de la ATI m-a chemat in birou la ea si mi-a spus ca s-ar putea ca noua infectie sa ajunga la rinichii lui Toni. Sunt convins ca medicii de acolo au facut tot posibilul de a-mi salva fratele, insa nu inteleg de ce virusul nou nu apare pe nici unul din documentele medicale ale lui Toni", a declarat, pentru Adevarul, Paul Tecuceanu, fratele actorului.


Fratele actorului a afirmat că  documentele oficiale nu precizau gripa porcina ca fiind cauza morții.


"Mi-e teama - avand in vedere toate intrebarile pe care mi le pun -, sa nu fie vorba si de o manipulare. Nu am dovezi in sensul asta, in afara de acest act si de cele spuse din spital. Siguranta cu care domnul Streinu-Cercel a spus: 'Toni Tecuceanu a fost bolnav de gripa porcina' nu se regaseste in acest act, in ce este trecut aici. Este un mare semn de intrebare pentru mine. In plus, nu s-a zis nimic de virusul luat din spital", a incheiat Paul Tecuceanu.


”Insuficienta cardio-respiratorie acuta, bronhopneumopatie acuta bilaterala si obezitate gradul II sunt cauzele decesului reținute de certificatul lui Toni Tecuceanu.


Efectul morții lui Toni Tecuceanu, ”ca urmare a gripei porcine” a schimbat total perceptia populației, in special cea a Capitalei, in legătură cu vaccinul anti-gripă de tip nou. În week-end-ul trecut, la Institutul Matei Balș au fost cozi de mii de persoane care au solicitat efectuarea vaccinului. (Foto:embassy-club.ro)


Petre Crăciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.