Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
18.12.2009

PDL a stabilit lista viitorilor săi miniștri

Colegiul Director al PD-L a votat, astăzi, lista de miniștri pentru Guvernul Boc 4. Elena Udrea, Vasile Blaga, Adriean Videanu si Radu Berceanu vor face parte in continuare din Guvern.  Un nume nou este cel al deputatului PD-L Catalin Croitoru, pentru functia de ministru al Educatiei.


Potrivit hotărârii PDL, Vasile Blaga va conduce, in continuare, Ministerul Administratiei si Internelor, Adriean Videanu se va afla la Ministerul Economiei si Comertului, iar Radu Berceanu ramane la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii.


Așa cum se anticipa, Elena Udrea a fost desemnata pentru conducerea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului. Decizia de astăzi vine să contrazică unele zvornuri de ieri privind încercarea unor lideri ai PDl de a scăpa de nominalizarea Elenei Udrea în viitorul cabinet.


Totodata, Orest Onofrei si Gabriel Sandu sunt propunerile pentru Ministerul Agriculturii, respectiv Ministerul Comunicatiilor, iar Mihai Seitan este propus pentru Ministerul Muncii.


La Externe are șanse sa fie propus Bogdan Aurescu sau Teodor Baconsky, iar la Finante - Sebastian Vladescu, informează ziare.com.


Din viitorul guvern nu mai face parte Gheorghe Pogea, despre care Adriean Videanu a afirmat că a decis el însuși să facă parte din viitoare formațiune.


(Foto: mediafax.ro)


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.