Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
14.04.2010

Pe 14 mai incepe procesul intentat de Teodor Mărieş împotriva lui Ion Iliescu

Tribunalul Bucureşti începe, pe 14 mai, procesul intentat de preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie 1989, Teodor Mărieş împotriva fostului preşedinte Ion Iliescu pentru calomnie la adresa reprezentanţilor asociaţiei.


Potrivit site-ului Tribunalului Bucureşti, procesul va avea loc între Teodor Mărieş şi "Iliescu Ilici Ion", aşa cum acesta figurează în acţiunea înaintată de avocaţii asociaţiei.


Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost dat în judecată, pe 1 aprilie, la Tribunalul Bucureşti de către Asociaţia 21 Decembrie 1989, fiindu-i reproşate, conform plângerii, "declaraţiile insultătoare cu conţinut calomnios făcute la adresa reprezentanţilor asociaţiei, respectiv a preşedintelui acesteia, Teodor Mărieş" şi i se cer daune de un milion de ruble, la echivalentul în lei la cursul BNR la data plăţii.


"Domnul Teodor Mărieş a depus o plângere pe numele domnului Ion Iliescu acuzându-l pe acesta de insultă în urma unui articol apărut, miercuri, într-un cotidian central în care fostul preşedinte spune despre Teodor Mărieş, între altele, că nu este preşedinte al Asociaţiei 21 Decembrie, ci numai administrator, nefiind de altfel revoluţionar, ci un 'impostor'", a motivat Ionuţ Matei.


Sursa: Agerpres

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.