Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Preafericitul Daniel a pus piatra de temelie la Catedrala Episcopală Ortodoxă Română din Madrid
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
19.04.2010

Preafericitul Daniel a pus piatra de temelie la Catedrala Episcopală Ortodoxă Română din Madrid


 


Patriarhul României, Preafericitul Daniel, a pus piatra de temelie la Catedrala Episcopală Ortodoxă Română din Madrid, Sfânta Liturghie reunind mii de compatrioţi stabiliţi pe tărâm hispanic. Evenimentul a reprezentat o ocazie de reconfirmare a bunelor relaţii româno-hispanice.


La slujbă, din partea autorităţilor spaniole, a participat şeful executivului regional madrilen, Esperanza Aguirre, alături de consilierul pentru locuri de muncă, femei şi imigraţie, Paloma Andrados.


Patriarhul Daniel este in cea de a patra zi a vizitei in Episcopia Ortodoxă a Spaniei şi Portugaliei. Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române a avut în cursul zilei de luni mai multe întrevederi cu oficialităţi religioase şi laice ale statului spaniol, informeaza site-ul Patriarhiei Romane. 


Delegaţia Bisericii Ortodoxe Române a vizitat Palatul Justiţiei Din Madrid unde Preafericitul Părinte Patriarh Daniel s-a întâlnit cu domnul Francisco Caamaño Domínguez, Ministrul Justiţiei. În cadrul întrevederii s-au discutat diferite proiecte comune de sprijinire şi susţinere a credincioşilor români aflaţi în Regatul Spaniei.


De asemenea, Delegaţia Bisericii Ortodoxe Române a mai avut o întrevedere cu Esperanza Aghire, Preşedinta Comunităţilor din Madrid. Aici au fost discutate unele proiecte comune de cooperare şi într-ajutorare a Comunităţilor de români. În cadrul zilei de astăzi mai sunt prevăzute o întâlnire frăţească cu Don Antonio Varela, Arhiepiscopul Madridului şi Preşedintele Conferinţei Episcopale Spaniole, precum şi o recepţie oferită de Maria Ligor, Ambasadorul român la Madrid.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.