Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
12.09.2011

Profesorultau.ro – un proiect ambitios cu lectii video de matematica (VIDEO)

Profesorultau.ro vine in completarea lectiilor de matematica studiate in clasa cu materiale video pentru aprofundarea materiei. Siteul se adreseaza elevilor si poate fi considerat o alternativa la meditatiile clasice la un cost mult mai redus.


Proiectul va veni in sprijinul elevilor cu lectii de matematica predate ca la scoala, cu exercitii rezolvate, teste pentru bacalaureat si examenele nationale. Orice elev poate gasi un ajutor in profesorultau.ro. Scopul acestui site este de a ii indruma pe elevi, de a-i ajuta sa inteleaga ce nu au inteles la scoala si de a aprofunda materia.


Site-ul www.profesorultau.ro se doreste a fi, intr-un an, cel mai complet site de matematica, avand in componenta sa peste 1.000 de ore filmate (clasele V-XII), sectiune distractiva de matematica (diferite paradoxuri matematice), forum matematic, cu un coordonator avizat, rubrica de concurs matematic si chiar un call center pentru diferite “urgente matematice”. De asemenea, vom veni si cu o sectiune in sprijinul celor care vor sa invete matematica la nivel de olimpiada.  Prezentarea lectiilor video de matematica va evolua odata cu programa scolara.


Interfata si structura siteului sunt foarte simple, din maxim 3 click-uri se poate ajunge la orice material video. Profesorultau.ro beneficiază de cadre didactice foarte bine instruite, cu experiență în pregătirea tuturor tipurilor de teste și examene.


Optimal Media
captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.