Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
08.08.2012

Purtatorul de cuvant al lui Chiliman: Generalul Pacepa nu poate fi scos din listele electorale

Cu toate ca a fugit din tara in urma cu peste 30 de ani, generalul Ion Mihai Pacepa, fost sef al DIE in perioada 1968-1978, este inscris pe listele electorale si nu sunt sanse ca acesta situatie sa fie remediata.


"S-a verificat si este pe listele electorale permanente. Nu exista documente ca el are pasaport de resedinta in strainatate, pentru a fi scos de pe aceste liste. Traieste, are cetatenie romana, nu exista acte ca si-ar fi pierdut cetatenia romana. Are tot dreptul sa fie pe lista electorala", a declarat Alexandru Ichim, purtatorul de cuvant al primarului Sectorului 1, pentru Gandul.


Generalul Pacepa, despre care nici macar nu se stie daca mai traieste, se afla inscris pe listele de la Liceul Caragiale din Bucuresti.


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: Gheorghe Viţă

Toţi cetăţenii români care au plecat temporar la muncă in străinătate nu are dreptul nimeni să-i stergă de pe liste. Cetăţenii români care au două resedinţe una in Romania si alta in străinătate voteză acolo unde se găseşte în ziua votului şi nimeni nu are dreptul să-i steargă de pe listele permanente din Romania.


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.