Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
02.05.2011

Radu Mazăre a câştigat procesul cu ANI şi va primi despagubiri de 5.000 de lei

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a anunţat, luni, in cadrul unei conferinte de presa “exotice”, ca a castigat procesul cu Agenţia Naţională de Integritate. ANI trebuie să îi plătească lui Mazare daune morale şi cheltuieli de judecată în valoare totală de 5.000 de lei, după ce a fost acuzat de incompatibilitate referitor la funcţia pe care o deţine.


Pe melodia "Sună periculos" a trupei Asia, Mazare a interpretat fragmente din cântec, lipind pe un perete coli de hârtie pe care scria ''taxă'' şi erau menţionate sumele pe care le are de primit sau le-a primit drept despăgubire în urma unor procese câştigate atât cu ANI (5.000 lei), cu DNA (5.000 lei) şi Poliţia Română (25.000 lei).


''Aşa cum ne-am obişnuit, banii îi dau şi acum celor amărâţi, adică handicapaţilor'', a spus primarul Constanţei, citat de Agerpres.


''ANI spunea în 2009 că aş fi fost acum vreo 14 ani administrator într-o societate şi că ulterior am fost şi primar. (...) ANI anunţa cu surle şi trâmbiţe că m-au găsit incompatibil. (...) Le-am arătat celor de la ANI că a fost o greşeală a Registrului Comerţului, s-a făcut rectificarea. Şi ei au avut tupeul, pe banii statului, să continue să susţină acelaşi lucru, inclusiv când m-am judecat, acum o săptămână, la Înalta Curte. După ce câştigasem la Curtea de Apel, luasem NUP, dar el, reprezentantul ANI, o susţinea pe a lui'', a mai adaugat Radu Mazăre.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.