Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
24.01.2013

Radu Stroe s-a intalnit cu secretarul general al INTERPOL, Ronald K. Noble

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, s-a întâlnit miercuri, 23 ianuarie a.c., la sediul M.A.I., cu secretarul general al Interpol, Ronald K. NOBLE, ocazie cu care a fost trecut în revistă stadiul colaborării României cu organizaţia internaţională de poliţie criminală.


În context, ministrul Afacerilor Interne a subliniat faptul că promovarea cooperării poliţieneşti la nivel mondial şi crearea de parteneriate solide între structurile de aplicare a legii reprezintă o modalitate eficientă de diminuare a criminalităţii. De asemenea, oficialul român a precizat că o prioritate pentru Ministerul Afacerilor Interne o reprezintă cooperarea poliţienească internaţională în vederea combaterii criminalităţii transfrontaliere.


La rândul său, Ronald K NOBLE a apreciat implicarea activă a ţării noastre în activităţile şi proiectele INTERPOL, precum şi rezultatele deosebite obţinute în domeniu, menţionând că România este un partener de încredere în combaterea criminalităţii organizate internaţionale.


În ceea ce priveşte bazele de date ale INTERPOL, Ronald K NOBLE a arătat că România este pe locul trei, din cele 190 de state membre, în ceea ce priveşte eficienţa datelor comunicate către INTERPOL, în urma cărora să se producă reţinerea unor infractori.


Ronald K. NOBLE efectuează, în perioada 23-24 ianuarie 2013, prima vizită oficială în România în calitate de Secretar General al INTERPOL, ca urmare a invitaţiei adresate de către autorităţile române.stroe_noble_350


Organizaţia Internaţională de Poliţie Criminală INTERPOL este cea mai mare organizaţie internaţională de cooperare poliţienească, cu membri din 190 de state. Organizaţia oferă sprijin şi suport autorităţilor naţionale şi regionale de aplicare a legii în domenii conexe criminalităţii, precum: terorismul, crima organizată, crimele împotriva mediului, crimele de război, pirateria maritimă, traficul de autoturisme, traficul de arme, traficul de fiinţe umane, spălare de bani, abuzuri sexuale cu minori, corupţie sau cybercriminalitatea.


Optimal Media Solution, impreuna cu Agentia pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate, a realizat, in 2011, primul film de prezentare din istoria INTERPOL Romania, care poate fi vizualizat mai jos. Scenariu si regia Petre Craciun, imagine Robert Cilinca, montaj Madalin Cristescu.


Optimal Media
captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.