Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
02.11.2015

REVOLTA MUTA VA EXPLODA!, de Marius Th Barna


Colectiv_2015. Cu un nume izvorit din lexic-ulu ante’ 89, o tragedie de la un club din Bucuresti a intepenit-indurerat-blocat o natiune si a fost sursa de stiri pe mapamond!
Dincolo de soc, intrebari, cum a fost posibil, in fond `why not` imposibil in spatiul bucuretean unde sunt, nu unul, ci zeci de cluburi-baruri-subsoluri care lucreaza fara factura-ca si o bomba. Doamne fereste sa te prinda, dar si intr-o precaritate imaginabila… tipical ca la Bucale!
Totusi… au murit 30 de oameni alti 160 sunt in tratament, extrem de dificil si dureros… familii, parinti, prieteni… disperati.
Nu poti sa nu remarci ca nu exista nici un preot, nici o reactie a bisericii nationale ortodoxe?!? De ce?... ca or fi rock-eri, heahy-metal?... Te doare capul…..
Daca e la poze intepenesti… Atata durere in viata, stiri etc… Nemeritata. Stupida… Dar un nimeni care e la ca conducerea unui partid crestin-democrat, oldies si goldies, cica nu merita doliu national. E mama in mama, ca si mental cu Becali, care stie el ca sunt cu satana!... Dementii umplu stirile si media.
La 24 de ore sau mai multe, ia foc un club din Constanta, dar toti 50 scapa, nimeni din autoritate nu are curajul sa ia o decizie. Sa zica, le inchidem, verificam, certificam, apoi le redeschidem. Deocamdata nu a mai murit nimeni. Cand se mai intampla, vedem. E Romania 2015, nu inventive, doar banala realitate.
Totul e show. Pana cand tacerea va irupe. Pana cand revolta nu va fi muta, ci cu sentinte! Revolta muta nu dureaza, ci va exploda!
Marius Th Barna
colectiv

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: lJRTw2faHJq

Stands back from the keyboard in amamezent! Thanks! http://gwsdxwpqc.com [url=http://uswdhxxiniw.com]uswdhxxiniw[/url] [link=http://bgjrmm.com]bgjrmm[/link]

Publicat de: xJrn9rot

A rolling stone is worth two in the bush, thanks to this arecilt.

Publicat de: br6BSeJ4sXn

I could read a book about this without finding such real-world aprhoacpes! http://ujxtcxog.com [url=http://eseyijo.com]eseyijo[/url] [link=http://usgjyik.com]usgjyik[/link]

Publicat de: zvoHEt881jz6

Yo, that's what's up truulftlhy.

Publicat de: iDELqsKhW8Y

Call me wind because I am abtluosely blown away.


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.