Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
06.12.2010

România, în fața ultimei evaluări în perspectiva aderării la Schengen

Țara noastră va trece, între 6 și 10 decembrie, prin ultima evaluare în vederea aderării la spațiul Schengen. Vizita reprezentanților europeni va fi în domeniul SIS/SIRENE, pentru a stabili dacă structurile Ministerului Administrației și Internelor se ridică la nivelul dorit în această privință.


Centrul Național SIS, Biroul SIRENE, Secția 1 de Poliție a Municipiului București, Aeroportul Internațional Henri Coandp din București, Inspectoratul Județean de Poliției Argeș, IJP Iași, Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni vor fi locurile în care s-au anunțat deja vizite de evaluare în acest sens, urmând de asemenea să fie alese și alte locații surpriză, potrivit Agerpres.


Autoritățile române încearcă aderarea la spațiul Schengen în martie 2011. Orice întârziere față de acest termen ar putea însemna amânarea aderării cu mai multi ani chiar. Din acest motiv, a fost pus in aplicare Planul de Actiune Schengen reactualizat în 2010, care prevede pașii care trebuie urmați în acest sens. Planul a luat în considerare, deja, rezultatele celorlalte evaluări făcute deja.


Optimal Mediacaptcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.