Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
30.06.2011

Se lanseaza Campania de informare si constientizare “Învata sa traiesti din nou!”, pentru consumatorii de droguri

Joi, la orele 10.30, la Hotel Rin Central din Bucuresti (Str.Traian nr.55, sector 3), are loc evenimentul de lansare a Campaniei de informare si constientizare “Învata sa traiesti din nou!”, care va fi derulata în cadrul proiectului “Consolidarea capacitatii functionale din domeniul serviciilor integrate oferite dependentilor si fost dependentilor de droguri pentru integrare pe piata muncii prin actiuni de dezvoltare a instrumentelor si metode de lucru inovatoare si realizarea de programe de formare” (POSDRU 96/6.2/S/63589).


Principalul obiectiv al acestui proiect este reprezentat de dezvoltarea si diversificarea programelor de formare, consiliere si acordare de asistenta psihosociala destinate detinutilor din penitenciarele si unitatile de reeducare deschise si semideschise in vederea integrarii sociale si facilitarea insertiei sau reinsertiei pe piata muncii a persoanelor dependente de droguri si a fostilor dependenti de droguri. Acest obiectiv va fi atins prin consilierea a 1200 de dependenti de droguri sau fosti dependenti si instruirea a 400 dintre acestia in vederea gasirii ulterioare a unui loc de munca.


Proiectul se deruleaza in perioada octombrie 2010-octombrie 2012.


La conferinta de presa participa prof. univ. dr. Pavel Abraham, managerul de proiect.
Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.