Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
11.12.2009

Se renumără voturile nule prin decizia Curții Constituționale

Curtea Constitutionala a decis, vineri, ca toate voturile nule sa fie renumarate si reexaminate. Aceasta este prima decizie de acest fel a Curtii si presupune renumararea si reexaminarea a 138.446 de voturi nule, consemnează ziare.com.


Potrivit unui comunicat de presa, decizia a fost luata pentru a se stabili daca exista diferente intre procesele verbale transmise de BEC si realitatea constatata dupa reexaminarea voturilor. Plenul Curtii Constitutionale a votat cu majoritate de voturi, iar Hotararea este definitiva si se comunica Biroului Electoral Central, care urmeaza sa renumere voturile nule.


"Decizia Curtii Constitutionale nu trebuie sa ingrijoreze pe nimeni, cred ca autoritatile statului trebuie sa se supuna. Este un proces corect, democratic, cu totii vom participa la procesul de renumarare a voturiloe nule. Decizia Curtii va duce la eliminarea oricaror suspiciuni care exista", a declarat Adriean Videanu, pentru Realitatea TV.


Curtea Constitutionala a adoptat această hotărâre, ca urmare a contestației despuse de către PSD, care a acuzat existența unor fraude pe scară largă la scrutinul de duminică. (foto: cotidianul.ro)


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.