Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
22.07.2010

Sondaj IPP: 65% dintre respondenti au susţinut că ar vota pentru demiterea lui Traian Basescu

Potrivit unui sondaj IPP Data Research, peste 40% dintre români nu votează (22%) sau nu ştiu (20%) pentru ce partid intenţionează să opteze la alegerile parlamentare viitoare, arata Agerpres.


La întrebarea "cu ce partid intenţionaţi să votaţi la alegerile parlamentare viitoare", 23% dintre respondenţi au spus PSD, 15% au optat pentru PNL, 7% şi-au manifestat intenţia de vot cu PDL, câte 4% cu UNPR sau PRM, 3% cu UDMR, 2% - altul.


Persoanele intervievate considera ca alegerea pentru presedinte din 2009 nu a fost cea mai buna. Astfel, la intrebarea "din cei trei candidaţi la Preşedinţie din 2009 ar fi astăzi cel mai potrivit pentru situaţia curentă din ţară", 43% dintre intervievaţi l-au indicat pe Crin Antonescu, 32% pe Mircea Geoană, 19% - Traian Băsescu, 6% - nu ştiu/ nu răspund.


In situatia in care formatiunile politice ar organiza un nou referendum pentru demiterea lui Traian Băsescu, 65% din cei chestionaţi au susţinut că ar vota pentru demitere, 17% împotriva demiterii, în timp ce 18% nu ar vota sau nu ar participa la vot.


81% dintre persoanele intrvievate au susţinut că în România lucrurile merg într-o direcţie "greşită", în timp ce 15% spun că într-o direcţie "bună", iar 4% nu ştiu / nu răspund.


Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1.040 de persoane în vârstă de 18 ani şi peste, în perioada 9 - 16 iulie, şi are o eroare tolerată de plus/ minus 3%. Rezultatele fac parte dintr-o cercetare mai complexă efectuată pentru Institutul pentru Politici Publice, mai arata Agerpres.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.