Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Sondaj IPP: 65% dintre respondenti au susţinut că ar vota pentru demiterea lui Traian Basescu
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
22.07.2010

Sondaj IPP: 65% dintre respondenti au susţinut că ar vota pentru demiterea lui Traian Basescu

Potrivit unui sondaj IPP Data Research, peste 40% dintre români nu votează (22%) sau nu ştiu (20%) pentru ce partid intenţionează să opteze la alegerile parlamentare viitoare, arata Agerpres.


La întrebarea "cu ce partid intenţionaţi să votaţi la alegerile parlamentare viitoare", 23% dintre respondenţi au spus PSD, 15% au optat pentru PNL, 7% şi-au manifestat intenţia de vot cu PDL, câte 4% cu UNPR sau PRM, 3% cu UDMR, 2% - altul.


Persoanele intervievate considera ca alegerea pentru presedinte din 2009 nu a fost cea mai buna. Astfel, la intrebarea "din cei trei candidaţi la Preşedinţie din 2009 ar fi astăzi cel mai potrivit pentru situaţia curentă din ţară", 43% dintre intervievaţi l-au indicat pe Crin Antonescu, 32% pe Mircea Geoană, 19% - Traian Băsescu, 6% - nu ştiu/ nu răspund.


In situatia in care formatiunile politice ar organiza un nou referendum pentru demiterea lui Traian Băsescu, 65% din cei chestionaţi au susţinut că ar vota pentru demitere, 17% împotriva demiterii, în timp ce 18% nu ar vota sau nu ar participa la vot.


81% dintre persoanele intrvievate au susţinut că în România lucrurile merg într-o direcţie "greşită", în timp ce 15% spun că într-o direcţie "bună", iar 4% nu ştiu / nu răspund.


Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1.040 de persoane în vârstă de 18 ani şi peste, în perioada 9 - 16 iulie, şi are o eroare tolerată de plus/ minus 3%. Rezultatele fac parte dintr-o cercetare mai complexă efectuată pentru Institutul pentru Politici Publice, mai arata Agerpres.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.