Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
02.11.2009

Sondajul CCSB îl dă câștigător pe Traian Băsescu în turul I și pe orice contracandidat al sau în turul II

Daca duminica viitoare ar avea loc primul tur al alegerilor, rezultatul i-ar fi favorabil actualului presedinte Traian Basescu, el fiind votat de 34% dintre romani. Pe locul doi se clasează Mircea Geoana care ar obtine 28%, in timp ce Crin Antonescu ar avea 19%, Sorin Oprescu 12%, Corneliu Vadim Tudor 4%, Kelemen Hunor 2% si Gigi Becali 1%, relevă un sondaj realizat de CCSB, publicat luni.


Intențiile de vot se schimba însă substanțial in cazul turului doi al alegerilor prezidentiale cand Traian Basescu ar pierde, cu orice oponent.


Daca ajunge sa se confrunte cu Mircea Geoana, seful statului obtine doar 45%, arata sondajul CCSB remis Ziare.com. Daca ajunge in turul doi cu Traian Basescu, candidatul PNL, Crin Antonescu castiga alegerile prezidentiale cu 53%. Sorin Oprescu il bate pe seful statului in turul doi al alegerilor prezidentiale cu un procent de 52%.


Cu toate acestea 47% dintre respondenti au declarat ca indiferent de optiunea lor de vot ei cred ca Traian Basescu va castiga alegerile, 37% mizeaza pe Mircea Geoana, 8% pe Crin Antonescu, 7% pe Sorin Oprescu, 1% pe Sorin Oprescu si 1% pe Gigi Becali.


Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, 35% dintre romani ar vota cu PSD+PC, 34% cu PD-L, 19% cu PNL, 6% cu PRM, 4% cu UDMR, 1% cu PNG si 2% cu altele.


Sondajul CCSB a fost realizat in perioada 29 - 30 octombrie si au participat 1.216 persoane. Esantionul este reprezentativ pentru populatia adulta neinstitutionalizata a Romaniei, iar cercetarea are o eroare tolerata de 2,9%, la un nivel de probabilitate de 95%. Sondajul a fost realizat la comanda CCSB, Tracking Poll (sondaj de calibrare pentru Exit Poll).


Tot astăzi Compania de Cercetare Sociologica si Branding a remis presei un comunicat penttru a pune capăt ”multiplelor insinuari, relatari “pe surse” sau atribuiri eronate de rezultate” - atribuite companiei CCSB.


”Precizam ca singurele rezultate asumate in totalitate de CCSB sunt cele prezentate sub sigla companiei si confirmate de catre reprezentatii companiei, telefonic sau in persoana”, se arată în comunicat.


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.