Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
01.09.2011

Teodor Baconschi participa la reuniunea informală a miniştrilor Afacerilor Externe din statele membre UE

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, participă în perioada  2 – 3 septembrie 2011 la reuniunea informală a miniştrilor Afacerilor Externe din statele membre UE (tip Gymnich), care se va desfăşura la Sopot (Polonia).


Pe agenda reuniunii sunt prevăzute trei teme de actualitate pe agenda europeană: relaţiile UE cu partenerii strategici; Procesul de Pace în Orientul Mijlociu; evoluţiile din vecinătatea estică şi sudică a UE (cu accent pe Siria şi Libia). Dezbaterile pe ultimul subiect vor avea loc în prezenţa miniştrilor de Externe din statele candidate la UE, anunta un comunicat al MAE.


Cu ocazia deplasării în Polonia, în perioada 4-5 septembrie 2011, ministrul român al Afacerilor Externe va avea o întâlnire bilaterală cu omologul său polonez, Radoslaw Sikorski, alături de care va participa la inaugurarea Consulatului onorific al României la Kielce.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.