Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
09.02.2011

Traian Băsescu: Eu îmi doresc să se ajungă la "regina" acestui sistem

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi, la emisiunea "Ediţie specială" de la TVR1, că operaţiunea de combatere a evaziunii fiscale din domeniul vamal afost declansata în vara anului trecut şi că doreste ca operaţiunea  să ajungă la "regina" sistemului.


“Eu îmi doresc să se ajungă la "regina" acestui sistem. Dacă aceştia ar avea minim de decenţă ar trebui să spună ce ştiu. Este un moment în care putem curăţa un sistem întreg. A ne limita strict la ofiţerii de poliţie şi la vameşi este puţin”, a declarat Basescu, citat de Mediafax.


Printr-un comunicat de marti, sindicatul politistilor si vamesilor Pro Lex a comunicat o schema logica a modului de functionare a sistemului de coruptie in vami. In acesta schema, “regina” este reprezentata de partidul politic ce beneficiaza de pe urma spagilor.


Presedintele Traian Basescu nu a precizat daca doreste ca actiunile anticoruptie declansate deja sa ajunga si la “rege”, personaj pe care comunicatul Pro Lex il aminteste cu semnul intrebarii.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.