Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
09.02.2011

Traian Băsescu: Eu îmi doresc să se ajungă la "regina" acestui sistem

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi, la emisiunea "Ediţie specială" de la TVR1, că operaţiunea de combatere a evaziunii fiscale din domeniul vamal afost declansata în vara anului trecut şi că doreste ca operaţiunea  să ajungă la "regina" sistemului.


“Eu îmi doresc să se ajungă la "regina" acestui sistem. Dacă aceştia ar avea minim de decenţă ar trebui să spună ce ştiu. Este un moment în care putem curăţa un sistem întreg. A ne limita strict la ofiţerii de poliţie şi la vameşi este puţin”, a declarat Basescu, citat de Mediafax.


Printr-un comunicat de marti, sindicatul politistilor si vamesilor Pro Lex a comunicat o schema logica a modului de functionare a sistemului de coruptie in vami. In acesta schema, “regina” este reprezentata de partidul politic ce beneficiaza de pe urma spagilor.


Presedintele Traian Basescu nu a precizat daca doreste ca actiunile anticoruptie declansate deja sa ajunga si la “rege”, personaj pe care comunicatul Pro Lex il aminteste cu semnul intrebarii.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.