Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
07.02.2011

Traian Băsescu: Oricât ţipă partidele şi oricâtă atmosferă fac trusturile, lupta anticorupţie continuă

Preşedintele Traian Băsescu continua razboiul cu trusturile de presa, ultimul capitol al acestui conflict consumandu-se duminica seară, atunci cand seful statului a dclarat ca "oricât ar ţipa partidele politice, indiferent care sunt ele, şi orice atmosferă ar crea trusturile de presă ale domnilor Voiculescu şi Vântu, lupta anticorupţie va continua fără menajamente".


"Dincolo de ce veţi vedea în acordul ce urmează să se semneze (cu FMI, UE şi BM - n.r.), vor continua reformele în educaţie, în sănătate, se va consolida şi implementa noua Lege a pensiilor, noua Lege a salarizării, va continua reforma în justiţie şi bătălia fără menajamente împotriva corupţiei", a mai adaugat Băsescu, citat de Mediafax.


Traian Basescu a mai adaugat ca nu mai este nevoie sa mai "tragem ultima transa de la FMI" deoarece economia s-a stabilizat.
Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: CRISTI

pe cand lupta anticoruptie in randul PDL - Udrea Videanu Berceanu ?


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.