Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
14.10.2009

Traian Băsescu nu dorește un Guvern de tehnocrați

Preşedintele Traian Băsescu le-a propus reprezentanţilor partidelor parlamentare că, deşi nu agreează ideea unui premier tehnocrat, este dispus să negocieze un astfel de prim-ministru, însă restul Executivului să fie politic, de uniune naţională, informează NewsIn. Declarația președintelui Băsescu vine după anunțarea deciziei PNL, PSD, PC, UDMR și minorităților naționale de a propune lui Traian Băsescu candidatura lui Klaus Johannis, primarul Sibiului. Totodată, președintele României nu este dispus să recunoască noua majoritate din parlament, pe care o condsideră ca fiind existent decât pe hârtie.


La ieșirea de la consultări, Mircea Geoană a comunicat că ”rezolvarea rapidă a crizei este cea mai bună soluție pentru România și orice alt joc politic ascuns să pălească în fața interesului național. Nu există nici un argument pentru refuzul candidaturii lui Klaus Johannis. Din punct de vedere al unui guvern de uniune națională, optiuniile sunt diferite. Ar reprezenta un proces de negociere atât de complicat, încât s-ar prelungi după alegeri. În continuare noi credem că este bine să avem foarte buni specialiști. Noutatea este că Emil Boc a avansat ideea de a nu fi dânsul premierul noului cabinet”.


La rândul său, Crin Antonescu a precizat la ieșirea de la discuții: ”Avem peste 65 % din acest Parlament. Am găsit în mai puțin de 24 de ore o soluție comună pentru rezolvarea crizei politice, de care țara are nevoie imediat. Am venit cu respect la președintele României. Mă tem că , din ceea ce s-a discutat, președintele nu dorește să respecte această majoritate, nu o recunoaște ca majoritate, ci insistă să pună pe picior de egalitate 65% cu 35% din Parlament. I-am spus că domnia sa este la mutare. Lucrurile trebuie să se petreacă așa cum prevede Constituția. România are nevoie de o soluție și noi am găsit-o”.


Petre Crăciun


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.