Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
27.08.2011

Traian Igaş: Reorganizarea poliţiei rurale este apreciată de primari

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş, a participat vineri la lucrările Adunării Generale a Asociaţiei Comunelor din România, care se desfăşoară în localitatea Mangalia.


Implementarea conceptului de poliţie rurală, implicit modul de funcţionare a secţiilor de poliţie în localităţi, potrivit noii organizări, a fost una dintre temele abordate în cadrul întâlnirii la care participă peste 50 de primari de comune. Reprezentanţii unităţilor administrativ teritoriale au apreciat iniţiativa Ministerului Administraţiei şi Internelor de a reorganiza structurile de poliţie rurală pentru a îmbunătăţi serviciile de ordine publică prestate la nivelul fiecărei comune.


„Noi ne aflăm în faza de evaluare a modului în care funcţionează poliţia în mediul rural, potrivit noului concept, şi mă bucur că avem un feed-back pozitiv din partea primarilor de comune. Reorganizarea  poliţiei în zona rurală este bine înţeleasă, mai ales că patrularea 24 de ore din 24 asigură prezenţa permanentă a poliţiştilor în stradă, implicit o mai bună prevenire a faptelor antisociale şi o reacţie mai rapidă în sprijinul cetăţenilor”, a declarat Traian Igaş.


Un alt subiect abordat în cadrul întâlnirii a fost posibilitatea comasării, în anul electoral 2012, a alegerilor locale cu cele parlamentare. “Primarii, de toate culorile politice, au apreciat că ar fi bine ca alegerile să fie comasate, iar banii economisiţi în acest fel să fie redirecţionaţi spre investiţii sau spre alte sectoare importante pentru cetăţeni. Să nu uităm că organizarea alegerilor locale în anul 2008 a costat în jur de 30 de milioane de euro, deci vorbim de o sumă importantă care ar putea fi economisită”, a precizat ministrul Igaş.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.