Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
08.02.2011

Traian Igas i-a acuzat pe liderii de sindicat ca se pozitioneaza de partea infractorilor care sustin coruptia din vami

“Din ceea ce vedem, se pare ca unii lideri de sindicat nu sunt foarte straini de ceea ce se intampla prin vami. Daca acesti lideri au mai multe elemente de declarat sa le faca publice. Ne intrebam: unde se afla liderii de sindicat? De partea infractorilor care sustin coruptia din vami sau de partea noastra, a celor care aplcam legea?”, a afirmat ministrul Traian Igas.


Seful Internelor a mai afirmat ca “ceea ce facem este un lucru inceput cu mult timp in urma, nu este un efect al presiunilor facute de oficalii din comunitatea europeana”.


Igas a adaugat ca actiunile din ultima saptamana sunt efectul unei activitati de amploare, si s-a felicitat pe lucratorii Directiei Generale Anticoruptie din MAI pentru rezultatele inregistrate.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.