Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
19.01.2010

Trustul Intact înregistrează la OSIM emisiunea ”Teo și Mircea show!”

Potrivit site-ului www.inregistrare-marci.ro, in data de 16 octombrie 2009, SC INTACT PRODUCTION SA a depus la OSIM solicitarea pentru inregistrare a marcii TEO SI MIRCEA SHOW ! Este intentia clara a trustului de a reinvia o emisiune care a facut furori incepand cu anul 1997 si a fost lider de audienta ani la rand, anunță un comunicat de presă.


Stirea nu poate decat sa bucure telespectatorii, mai ales ca editia de Craciun din 2008 a emisiunii “In gura presei“ a lui Mircea Badea, gazduita tot de trustul Intact si la care a fost invitata Teo Trandafir, a fost un succes. Succesul a fost reluat anul trecut in editia speciala de Pasti a emisiunii de pe Antena 3, cand ziarele au fost inlocuite pentru a doua oara cu fosta colega de matinal a lui Mircea Badea.


In perioada 1994-2000, Teodora Virginia Trandafir si Mircea Badea au format un cuplu de televiziune amuzant si indragit de telespectatorii din Romania, mai intai la Tele 7 ABC si apoi la Antena 1.


Emisiunile celor doi, care au purtat pe rand numele “Buna dimineata Romania!”, “Dimineata devreme” si “Teo si Mircea Sou” au inregistrat audiente impresionante. Dupa sase ani de la prima emisiune impreuna, formula de succes Teo – Mircea Badea a fost intrerupta pentru ca cei doi sa urmeze drumuri separate in televiziune.


In anul 2008, dupa mutari spectaculoase la trei posturi de posturi de televiziune, vedeta care s-a consacrat la PRO TV cu emisiunea omonima “Teo”, a decis sa renunte la cariera in televiziune. La randul sau, Mircea Badea a prezentat emisiuni la diferite posturi romanesti si a renuntat pentru o perioada la activitatea din televiziune. In prezent Badea prezinta one-man-show-ul “In gura presei”, una dintre cele mai urmarite emisiuni din audiovizualul romanesc.


Ca o confirmare a revenirii formatului de succes TEO SI MIRCEA SHOW, in cadrul editiei din data de 9 noiembrie 2008 a emisiunii “In gura presei”, Mircea Badea s-a aratat neincrezator cu privire la renuntarea lui Teo Trandafir la televiziune afirmand ca "Se va intoarce, poate chiar la Antena 3”.


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.