Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
09.04.2010

Un nou cotidian naţional - 'Puterea' - va fi lansat pe 14 aprilie pe piaţa presei scrise româneşti

Jurnalistul Alecu Racoviceanu, care va face parte din colegiul editorial al ziarului 'Puterea', a declarat, pentru Agerpres, că politica ziarului va fi cea a 'ştirilor bombă', iar publicul-ţintă vizat reprezintă 'nişa disperat de mică a cititorului serios de print'.


Fostul director al cotidianului "Gardianul" a precizat că a fost stabilit deja colegiul editorial al noului produs media, între membri fiind Lidia Popeanga-Mitchievici, Val Vâlcu, precum şi jurnalistul Cristian Şuţu, care va coordona departamentul de politică internă şi externă.


'Ne dorim foarte mult ca, la lansarea ziarului să vină Mihail Gorbaciov (ultimul preşedinte al URSS - n. r.), pentru că perioada pe care o trăieşte România, la ora actuală, seamănă foarte mult cu anul 1990, cu anul 1991, în care erau scăzute foarte mult şi puterea banului şi puterea decizională. Noi sperăm să întărim puterea cuvântului. Ne dorim să ne găsim un loc pe piaţa şi să ne satisfacem cititorii', a afirmat jurnalistul Alecu Racoviceanu.


Lansarea noului ziar va avea loc la Clubul Diplomatic din Bucureşti, la ora 18,30.


Vizita fostului lider al URSS a fost confirmată de Adrian Thiess, consultant al companiei care va organiza evenimentul. Thiess este omul din spatele campaniei electorale a lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei.


Alecu Racoviceanu a precizat că nu poate să dezvăluie, timp de trei luni, cine sunt acţionarii noului cotidian, adăugând însă că reprezentantul acestora în România este Adrian Thiess - consilier financiar al acţionarilor. "Marca ziarului este deţinută de acest nou investitor, iar o firmă a opt jurnalişti îl furnizează", a precizat jurnalistul, referindu-se la firma "Cutezătorii Media Content SRL".


Site-ul reportervirtul.ro noteaza ca, in timp ce locurile de munca in presa sunt reduse la maxim, ziarul “Puterea” anunta ca face angajari si ca ar prefera jurnalisti de la Gardianul, Ziua, Cotidianul si Business Standard. Publicatia nu are preferente pe domenii si asteapta CV-urile pe adresa angajari_ziar_nou@yahoo.com.


Optimal Media


 


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.