Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
18.01.2010

Un scandal de vrăjitorie ne mai trebuia...

De câteva zile toată lumea discută depre atacurile energetice care au fost declanșate asupra lui Mircea Geoană cu prilejul singurei dezbateri televizate dintre el si Traian Băsescu. Discuțiile au fost declanșate de Viorel Hrebenciuc, cel care a vorbit pentru prima dată despre Ziua flacărei violet.


A urmat apoi soția lui Mircea Geoană, Mihaela, care a explicat prin atacurile energetice prestația soțului său. "Poate spun un lucru pe care...Cred ca a fost atacat energetic foarte mult, erau chiar in sala oameni care lucrau la acest lucru. Nu stiu daca e o teorie sau alta (despre teoria flacarii violet, n.r.), dar era pur si simplu paralizat, n-a fost tot timpul, au fost anumite bucati, care erau probabil decisive. Cred eu, e o parere personala. Cred ca el le-a simtit atunci. Vreau sa spun ca am simtit foarte mult eu personal, nu aveam energie, nu ma puteam concentra, nu puteam face lucruri, nu eram eu", a spus Mihaela Geoana la emisiunea Alesandrei Stoicescu.


Mircea Geoana a venit cu explicații care au stârnit foarte stau multe comentarii. Social democratul a vorbit despre existența unor persoane care lucrează pentru președintele Băsescu și care folosesc tehnici paranormale. Aceste persoane stau la Palatul Cotroceni ca la ele acasă, iar in seara dezbaterii era in platou, in spatele unei camere, a spus Geoană, atrăgând atenția că nu este normal ca astfel de persoane să stea in preajma șefului statului. El a precizat ca persoanele respective nu sunt nici vrajitori, nici ghicitoare, ci persoane cunoscute "in piata" pentru capacitatile lor.


Crin Antonescu a declarat, la rândul său, duminica seara ca si el a auzit, la fel ca Mircea Geoana, ca Traian Basescu lucreaza cu persoane care au "capacitati paranormale" si ca el insusi a simtit in campanie ca nu avea controlul asupra unor cuvinte, dar pune acest lucru doar pe seama oboselii, relatează Ziare.com.


"Pot sa va spun, ca in anumite momente pe parcursul campaniei electorale, dar sa nu faceti o stire, va rog, am avut si eu niste simptome din astea, nu stiu, nu mai aveam un control precum cel obisnuit asupra pronuntarii unor cuvinte. Nu recurg insa la factori supranaturali sau paranormali pana cand nu epuizez explicatiile normale si am pus-o si o pun in continuare pe seama unei oboseli, pe seama faptului ca era o experienta in prima editie pentru mine. Nu nu as lua pana la capat aceste lucruri in ras. Nu exclud, se stie foarte bine ca exista oameni care dispun de astfel de puteri si chiar in ce ma priveste au existat niste elemente pe parcursul acestei campanii despre care nu vorbesc pentru ca nu are rost, dar au existat", a adăugat Antonescu.


Opiniile în legătură cu acest subiect sunt impărțite. Unii cred în atacuri energetice, alții îi cer lui Mircea Geoană să spună public cine sunt persoanele care il ajută pe Traian Băsescu din punct de vedere energetic, alții declară că subiectul este o prostie venită să mai atenueze discuțiile legate de buget, de criză, de iarnă și de toate celelalte probleme. Explicația nu prea stă în picioare din moment ce a fost declanșată de un partid de opoziție.


In fine, mai sunt și alți analiști care spun că este mai cinstit pentru Geoană să recunoască faptul că a pierdut alegerile pe mâna sa, că nu l-a obligat nimeni să meargă la Vântu cu o seară inainte de celebra dezbatere și că scuza cu atacurile energetice nu este foarte concludentă.


Oricum, ceea ce ne lipsea era tocmai un scandal legat de vrăjitoriile șefului statului, de magi, de prezicători, de bio-energeticieni ș.a.m.d. Dacă nu ar fi decedat de câțiva ani, am fi crezut că și vestitul Mudava este implicat in afacerea asta... (Foto: www.lovendal.net)


Petre Crăciun


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.