Optimal Media
ALERTĂ POLIȚIENEASCĂ – OLANDA A DEVENIT UN “NARCOSTAT”  |   ”Povestea de vineri cu Petre Crăciun” - 52 de povești în lectura autorului   |   POLIȚIST ROMÂN DECORAT DE FRANCEZI   |   Film/ FROZEN IGNAT (AKA: CINE A UCIS CRACIUNUL?)  |   Film/ CALUGARITELE VRAJITOARE  |  
  Actualitate
24.01.2016

Unirea Principatelor Romane, 5 ianuarie-24 ianuarie 1859, omagiata cu demnitate si onoare la Braila , de - Virgil ANDRONESCU -
Si brailenii au fost prezenti astazi, ca in fiecare an de ziua Unirii Principatelor Romane, la bustul domnitorului unificator Alexandru Ioan Cuza. 

Aproximativ 1000 de cetateni au fost prezenti la la eveniment. 

S-au depus coroane si jerbe de flori aducandu-se astfel un omagiu celor 157 de ani de la Unirea Principatelor Moldovei si Tarii Romanesti. 

Evenimentul a fost cu atat mai important si normal deoarece a adus pentru prima oara o parte a Societatii Civile organizate in situatia de a depune in mod oficial o coroana spre cinstirea marelui Alexandru Ioan Cuza. 
Membri ai societatii civile reprezentata de ,,Adunarea Oamenilor Liberi” au dansat Hora Unirii alaturi de lideri si membri ai partidelor politice. 

Au mai depus coroane membrii si liderii PSD, PNL, PMP si ALDE  alaturi de oficiali ai Politiei, Prefecturii, Consiliului Judetean, Primariei si Consiliului Local Municipal Braila.
 

A fost prezent la manifestari si grupul de Unionisti ,,Actiunea 2012”, grup care a scandat lozinci unioniste: ,,Traiasca si-nfloreasca, Moldova, Ardealul si Tara Romaneasca”  si ,,basarabia e Romania".In randul acestora au fost prezenti si prieteni romani din Basarabia.

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Fostul premier Petre Roman, audiat în dosarul Mineriada
Fostul premier Petre Roman, inculpat in dosarul ”Mineriada”, impreună cu Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și alți membrii ai cabinetului său, s-a prezentat marți dimineața la Parchetul General pentru a fi audiat de procurorii militari. Roman este acuzat de infracțiuni contra umanității....
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.