Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
04.02.2011

UNTRR: Petrom are probleme cu matematica!

“Constatăm astăzi că s-a produs o nouă creştere a preţului la motorină, fără nicio legătură cu preţul petrolului pe piaţa internaţională sau românească, deşi preţul benzinei a rămas nemodificat. Mai mult, constatăm că PETROM, afişează pe situl propriu de internet următoarea situaţie cu privire la modificarea preţului la motorină: 4,98 lei/litru + 0,04 lei/litru = 5,04 lei/litru”, se arata intr-un comunicat al Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR).


Conform adunării realizate de PETROM, creşterea preţului cu 0,04 lei/litru motorină duce la o majorare a preţului cu 0,06 lei/litru!!! De asemenea, se constată că odată cu creşterea preţului la motorină la PETROM, toţi ceilalţi distribuitori au crescut, la rândul lor, preţul la acest carburant.


“Ne întrebăm atunci:Nu cumva preţul de vânzare al motorinei este dictat de altceva decât de preţul petrolului, costul de rafinare, costul de transport şi taxe? Nu cumva, ţinând cont de faptul că nici statul, nici producătorii şi nici distribuitorii de carburant nu vor să dea dovadă de transparenţă în formarea preţului final al carburantului, motivaţia este una obscură? Nu cumva, ţinând cont de faptul că toţi distribuitorii de carburanţi îşi cresc preţurile cam în acelaşi timp şi cam cu acelaşi procent, este vorba de o înţelegere pe piaţa distribuţiei de carburanţi?”, mai arata comunicatul UNTRR.


Transportatorii considera ca întrebarea finală este: “Oare statul – prin reprezentanţii săi – care ar trebui, conform Constituţiei, să-şi protejeze cetăţenii are alte interese din moment ce trenează investigaţiile în acest domeniu de peste cinci ani şi nu ia nicio măsură de protecţie a populaţiei şi de încurajare a dezvoltării durabile a agenţilor economici?”.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.