Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
18.01.2010

Victorie clară a liberalului Radu Stroe împotriva lui Honorius Prigoană

Liberalul Radu Stroe a obţinut 68,79% din voturi la scrutinul parţial locul de deputat din Colegiul 1 din Capitală, în timp ce democrat-liberalul Honorius Prigoană a fost votat de 31,20%, potrivit rezultatelor parţiale prezentate de Biroul Electoral, arata Mediafax.


"Candidatul PNL, Radu Stroe, a întrunit 68,79 la sută din opţiunile electoratului, obţinând un număr de 4.058 voturi, în urma centralizării voturilor de la un număr de 14 din cele 25 de secţii de votare ale Colegiului 1", a anunţat Iulian Ivan,  purtător de cuvânt al Biroului Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti,.


Contracandidatul lui Stroe, democrat-liberalul Honorius Prigoană, a întrunit 31,20 la sută din voturile valabil exprimate, respectiv 1.841 voturi.


În urma centralizării voturilor de la cele 14 secţii de votare, s-a constatat că, din cei 22.733 alegători înscrişi în listele electorale permanente, s-au prezentat la urne un număr de 5.988 alegători (16,34%).


Conform datelor parţiale făcute publice de BECMB, la cele 14 secţii de votare au fost înregistrate un număr de 5.899 (25,94%) de voturi valabile, 80 de voturi nule (0,35%) şi 9 voturi albe (0,03%).


Următoarele date privind rezultatele alegerilor din Colegiul 1 vor fi făcute publice luni, la ora 10.00. (Foto: mediafax.ro)


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.