Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
14.06.2011

Viitorul Spaţiului Schengen, Conferinţă Internaţională la Bruxelles

Secretarul de stat M.A.I., şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, chestor de poliţie Ioan DASCĂLU, a participat, marti, la Bruxelles, la conferinţa internaţională având ca temă „Viitorul Spaţiului Schengen”.


Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa Secretarului de Stat Parlamentar în Ministerul Federal de Interne German - Peter Altmaier, a raportorului Parlamentului European, Carlos Coelho şi a parlamentarului european Marie Jean Marinescu.


Lucrările conferinţei organizate de către fundaţia Konrad-Adenauer- Stiftung au reunit peste 100 de participanţi, fiind discutate aspecte privind aderarea la Spaţiul Schengen, cooperarea poliţienească, controlul frontierelor, Sistemul de Informaţii Schengen (S.I.S.), precum şi migraţia în cadrul Spaţiului Schengen.


Secretarul de Stat Ioan Dascălu a subliniat în cadrul mesajului adresat că toate acţiunile întreprinse de ţara noastră sunt deja cele ale unui stat membru Schengen, amintind, în context, faptul că Rromânia a parcurs cu succes toate etapele procesului de aderare la spaţiul Schengen, în special în ceea ce priveşte cooperarea poliţienească, controlul la frontieră şi Sistemul de Informaţii Schengen.


“Dascalu a accentuat faptul că România este implicată, deopotrivă, în stabilirea politicilor UE în domeniul cooperării poliţieneşti, sub coordonarea FRONTEX şi EUROPOL, precum şi în securizarea frontierelor externe ale Spaţiului Schengen, amintind în acest sens rezultatele înregistrate de România şi apreciate în cadrul Consiliului JAI, din 9 iunie a.c.”, informeaza MAI.


În finalul intervenţiei sale, chestorul de poliţie Ioan Dascălu i-a asigurat pe parlamentarii prezenţi la întâlnire că România este pregătită să aibă un rol activ în furnizarea unui nivel ridicat de securitate în Uniunea Europeană, Spaţiul Schengen, precum şi în Europa de Sud-Est.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: dyn

DOMNILOR GENERALI ,OFITERI , SUBOFITERI , GRADATI ..DIN TOATE STRUCTURILE NATIONALE DE APARAE SI ORDINE PUBLICA ,…ACTIVI SI IN REZERVA ….DINCOLO DE PAPAGALII POLITICI SI DE AFACERILE LOR , NU UITATI VREODATA CA EXISTA UN NEAM SI O TARA , CARE SE BAZEAZA PE JURAMINTUL FACUT DE VOI…DE NOI…NU UITATI CA JURAMINTUL MILITAR NU PUTEM SA NI-L LUAM INAPOI , ..NU UITATI CA CEI CARE SI-AU JERTFIT VIATA , AU FACUT-O PENTRU LIBERTATE , PENTRU DEMOCRATIE , PENTRU UN TRAI DECENT , PENTRU URMASII NOSTRII, PENTRU NOI ! NU UITATI ASTA NICIODATA . MAI BINE UN STAT ROMAN INTREG SI O COALITIE DISTRUSA , DECAT O COALITIE INTREAGA SI UN STAT ROMAN CALCAT IN PICIOARE . NU TREBUIE SA VA PIERDETI PERSONALITATEA , SA DEVENITI SCLAVUL ACTIVITATILOR , IDEOLOGIILOR ASA ZISILOR ‘COMANDANTI” ORI “ FOSTI COMANDANTI” CARE ISI PUN INETERESELE PERSONALE ORI DE PARTID MAI PRESUS DE TOT SI TOATE … SI VOI …SI NOI .. SUNTEM CETATENI AI ACESTEI TARI. ASTAZI…MAI MULT CA ORICAND …S-AU INTENSIFICAT AMENINTARILE LA ADRESA IDENTITATII NATIONALE SI MAI ALES LA ADRESA ROMANILOR DIN HARGHITA , COVASNA SI MURES . NU UITATI CA “LUPTA PENTRU PUTERE” POATE ADUCE UN INDIVID INTR-O ASEMENEA STARE ,INCAT SA ISI POATA PIERDE PERSONALITATEA SA COSTIENTA , PROPRIA RATIUNE . AMENINTARILE EVIDENTE ALE EXTREMISMULUI MAGHIAR , VINE PE FONDUL ACELORASI AMENINTARI FACUTE IN CADRUL UNEI MANIFESTATII REVIZIONISTE LA LONDRA , DAR SI PE FONDUL SLABICIUNII FARA PRECEDENT A AUTORITATILOR ROMANIEI . TRAGEM …TRAGETI….UN SEMNAL DE ALARMA , ACTIONATI- PRIN FORME CARE SA NU PUNA IN PERICOL SIGURANTA CETATENILOR , APARATI DEMOCRATIA SI IDENTITATEA POPORULUI ROMAN. POPRUL ESTE NORODUL SI NU TAGMA JEFUITORLIOR . http://scmdmoreni.blogspot.com/2011/06/tamas-sandor-seful-consiliului-judetean.html HONOR ET PATRIA ! VAE VICTIS ! CPT ® MACARAN FANEL


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.