Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Campanii sociale
15.01.2013

Eminescu omagiat la Penitenciarului Ploiesti

In ziua de 15 ianuarie,  la sediul Penitenciarului Ploieşti,  cu prilejul  împlinirii a 163 ani  de la  naşterea  poetului naţional  Mihai Eminescu,  personalul Serviciului de Educaţie şi Asistenţă Psihosocială  a  iniţiat  şi organizat  o dezbatere cu această temă la care  au participat   aproximativ  161 persoane private de libertate  clasificate în regim semideschis. Cu  această ocazie  a fost  prezentată semnificaţia acestei zilei, fiind  reliefate aspecte din viaţa şi opera „spiritului tutelar al culturii româneşti”, poezii  şi  citate din creaţia eminesciană.


Activitatea a avut  drept  scop   promovarea simbolurilor  naţionale în rândul  persoanele  private de libertate  şi conştientizarea  valorilor sociale  recunoscute  de societatea contemporană.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.