Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Cultură, educaţie
26.09.2009

“Evadarea din spaţiul virtual”, un volum de versuri de George Roca, este lansat la Madrid

Sâmbătă, 26 septembrie 2009, la Espacio Niram, din Madrid, are loc lansarea cărţii de poezii  “Evadarea din spaţiul virtual” a poetului şi jurnalistului George Roca, în prezenţa autorului. La evenimentul cultural organizat în capitala Spaniei vor fi prezenți și vor vorbi despre carte și autor Horia Barna, Directorul Institutului Cultural Român din Madrid şi scriitorul spaniol Martin Cid, Directorul revistei de artă şi literatura Yareah. Evenimentul va fi prezentat de jurnalistul Fabianni Belemuski, directorul revistei  Niram Art.George Roca este poet, scriitor, jurnalist, inițiatorul unor reviste culturale. Locuieşte de mulţi ani în Sydney, Australia. Este redactor şi colaborator  la numeroase reviste culturale româneşti din Australia, Germania, România, Spania, Statele Unite. A semnat cărţile: “Orizonturi albastre” (Antologie de poezie) – 1993, “Dincolo de orizont” (Antologie de poezie) – 1996,  “Dezvoltarea arhitecturii în perioada de domnie a binecredinciosului voievod Ştefan cel Mare şi Sfânt” -  2006.


Evenimentul este organizat de Revista Niram Art şi Espacio Niram în colaborare cu Defeses Fine Arts PR Agency.


Niram Art este o revista de Arte Frumoase, fundată de pictorul Romeo Niram, la Madrid. Revista Niram Art publică eseuri, critică de artă, comentarii, prezentări de fotografie, pictura, sculptura  şi diferite alte articole în limbile spaniolă, portugheză, engleză şi română.


Petre Crăciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.