Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Cultură, educaţie
14.09.2009

Începutul școlii, prilej de campanie electorală pentru politicieni

Începutul școlii i-a atras nu numai pe cei 3.300.000 elevi și 258.000 de profesori, ci și pe oamenii politici care s-au îngrămădit să participle la diferite festivități prilejuite de deschiderea cursurilor. Chiar dacă sindicatele din învățământ și reprezentanții părinților au cerut moderație în transformarea momentului emoționant pentru cei mici într-un prilej de campanie electorală.


Singurii care fac nota discordanta, insa, sunt liberalii. Crin Antonescu a anuntat sambata, la Iasi, ca i-a convocat, luni, pe parlamentarii PNL într-o sedință la Bucurețti, subliniind ca le-a cerut acestora să nu participe la deschiderea anului școlar ca politicieni. "Consider absolut legitimă poziția sindicatelor, o ințeleg și e dureros că s-a ajuns aici. (...) Trebuie să respectăm această formă de protest.(...) Le-am cerut parlamentarilor sa nu mearga la deschiderea anului școlar ca politicieni, de altfel i-am convocat luni in sedinta la Bucuresti", a declarat, in conferință de presa, a afirmat liderul PNL Crin Antonescu.


În același timp, PSD si PD-L și-au amânat obișnuitele ședinte de luni ale conducerilor central, aceeași soartă având-o și ședința Coaliței. Ministrul educației, Ecaterina Andronescu a participat la, Potlogi, Dâmbovița, la deschiderea anului școlar.


Preşedintele României, Traian Băsescu, a transmis duminică, 13 septembrie a.c., un mesaj tuturor cadrelor didactice şi elevilor, cu prilejul deschiderii noului an şcolar. ”Am încredere că, în următorii ani, va funcţiona o nouă lege care va reglementa acest domeniu, o lege coerentă şi stabilă, menită să conducă la performanţă şcolară, la restabilirea legăturii dintre dascăli, comunităţi locale, părinţi şi elevi, a precizat Traian Băsescu.


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.