Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Cultură, educaţie
25.09.2009

MTS « pune la bătaie »1.000.000 lei pentru proiecte destinate tinerilor

Până pe 7 octombrie a.c., organizaţiile neguvernamentale de şi pentru tineret se pot înscrie cu proiecte la « Concursul Naţional de Proiecte 2009- etapa a II-a », organizat de Ministerul Tineretului şi Sportului. Tema concursului este “ÎNCURAJAREA CREATIVITĂŢII ŞI INOVĂRII ÎN ACTIVITATEA DE TINERET”, având ca direcţii prioritare: « Formarea, informarea şi participarea tinerilor din mediul rural » şi « Stimularea participării tinerilor prin instrumente on-line de comunicare şi consultanţă ».


Bugetul alocat acestui concurs este de 1.000.000 lei, putând fi accesaţi maximum 40.000 lei/proiect.


Pot participa organizaţii neguvernamentale de şi pentru tineret (ONGT) care îndeplinesc condiţiile : scopul prevăzut în statut vizează direct domeniul tineretului, iar pentru realizarea acestuia majoritatea obiectivelor asumate sunt adresate tinerilor; cel puţin două treimi din numărul total al membrilor sunt tineri.


Pentru a fi eligibile, proiectele trebuie să satisfacă mai multe condiţii, dintre care amintim: să se înscrie în tema şi priorităţile  concursului; să fie depuse de structuri eligibile; să asigure o contribuţie proprie de cel puţin 10% din valoarea proiectului de tineret; să îşi deruleze activităţile în perioada stabilită prin Calendarul de desfăşurare a Concursului Naţional de Proiecte; să nu aibă participare internaţională şi să nu se adreseze exclusiv membrilor ONGT.


Selecţia proiectelor va fi făcută de o Comisie de selecţie, constituită în acest scop la nivelul Ministerului Tineretului şi Sportului, prin Ordin al Ministrului, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe 16 octombrie a.c, la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului din Str. Vasile Conta nr. 16, sector 2, Bucureşti, şi pe site-ul acestuia: www.mts.gov.ro.


Proiectele pot fi depuse la adresa: Strada Dem I Dobrescu 4- 6, Sector 1, etaj 2, camera 61, de luni până joi între orele 8,00- 16,00, iar vinerea între orele 8,00- 14,00.


Milica Vişan

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.