Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Cultură, educaţie
15.09.2009

Patrick Swayze, răpus de cancer la 57 de ani

După aproape doi ani de suferință, actorul american Patrick Swayze a murit luni la reședința sa din New Mexico, inconjurat de familie. Celebru prin rolurile jucate în  "Dirty Dancing" sau ”Ghost”, celebrul actor fusese diagnosticat cu cancer pancreatic in ianuarie 2008. În toată această perioadă Patrick Swayze a continuată să lupte, să spere și, mai ales, să-și facă până la capăt meseria. Ultimele sale apariții sunt din serialul TV 'The Beast'.


Actorul Rob Lowe, care a jucat alături de Swayze in câteva randuri, spune: "Patrick a trăit o mie de vieți intr-una singură. A fost un dansator excelent, a scris hituri, a jucat in filme, era un călareț minunat, dar ceea ce imi voi aminti mereu despre el este minunata poveste de dragoste pe care a trăit-o alaturi de soția sa, Lisa".


La rândul său, actrita Jennifer Grey, partenera sa din "Dirty Dancing", își amintește: "Patrick Swayze a fost o combinație rară și frumoasă de masculinitate și grație incredibilă. Superb și puternic, era un cowboy autentic cu o inimă tandră"


Este e remarcat faptul că Swayze nu s-a simțit bine niciodată in postura de sex-symbol al Hollywood-ului, cu toate că fusese numit cel mai sexy bărbat al anului 1991 de către revista 'People'.


Actorul s-a născut pe 18 august 1952  în Houston, şi a intrat in lumea divertismentului foarte devreme. Tatăl său era campion de rodeo, iar mama sa deţinea un studio de balet.


Patrick Swayze a fost nominalizat de trei ori la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Dirty Dancing" (1987), "Ghost" (1990) şi "Reginele balului/ To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar" (1995), şi are o stea pe Walk of Fame la Hollywood.


Petre Crăciun         

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.