Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Derapaje
08.06.2013

Marina Almasan ii invita pe Stolnici, Florin Zamfirescu si Horia Moculescu in emisiunea dedicata manelistului Adrian Minune

Ma uit rar la emisiune de sambata a Marinei Almasan, ”Ne vedem la TVR”. Am facut o exceptie in aceasta saptamana si imi pare rau. Sa va spun de ce. Tocmai trecusem de pe un alt canal si il vad pe Adrian Minune cum interpreteaza frumoasa piesa De-ai fi tu salcie la mal, a compozitorului Horia Moculescu. Manelistul este imbracat cu o haina portocalie si incearca sa se indeparteze de stilul care l-a consacrat. Nu prea poate. Cand termina de cantat, Marina il invita in platou pe compozitor, care povesteste cum l-a cunoscut pe Minune in avion. Sa il chemi pe septuagenarul, talentatul compozitor in platoul TVR doar pentru a face galerie lui Minune, mi s-a parut excesiv.


Uimirea mea nu s-a oprit aici pentru ca, pe o canapea, in public, se aflau... acad. C-tin Balaceanu Stolnici si actorul Florin Zamfirescu, plictisiti, siderati, pentru ca trebuie sa asiste cum se deruleaza o emisiune dedicata personalitatii ”marelui” manelist.


La un moment dat este invitata si mama geniului, doamna Florenta, care povesteste ce copil minunat a avut domnia sa. Nu este nevoie sa va povestesc privirile pe care si le aruncau cei doi invitati despre care aminteam anterior. Nu stiu care este rolul lor in emisiune. Am incetat sa ma uit la aceasta in care am aflat ca urmeaza o parte a doua, in care ne vom intalni si cu alti membri ai minunatei familii. Sotia, fetele, nu stiu, este prea mult.


TVR, este posibil? Marina Almasan, de cand dedici emisiuni unor manelisti si inviti academicieni pentru a sa uita interzisi, de pe canapea, cum este glorifica o vedeta a unui gen muzical care altadata nici nu ajungea la portile din Pangratti? Pana una, alta, sa constatam ca Marina Almasan manelizeaza TVR.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.