Optimal Media
ALERTĂ POLIȚIENEASCĂ – OLANDA A DEVENIT UN “NARCOSTAT”  |   ”Povestea de vineri cu Petre Crăciun” - 52 de povești în lectura autorului   |   POLIȚIST ROMÂN DECORAT DE FRANCEZI   |   Film/ FROZEN IGNAT (AKA: CINE A UCIS CRACIUNUL?)  |   Film/ CALUGARITELE VRAJITOARE  |  
  Derapaje
02.07.2013

Soprana Angela Gheorghiu afirma ca fostul sau sot, Roberto Alagna, a supus-o violentei fizice de fata cu familia sa (The Independent)

Angela Gheorghiu afirma, intr-un interviu acordat The Independent, ca a fost victima vioneltei domestice din partea fostului sau sot, celebrul tenor Roberto Alagna. Acuzatiile vin dupa divortul celor doi pronuntat in acest an.


Când Gheoerghiu s-a căsătorit cu Alagna în 1996, povestea lor de dragoste a fost cel mai fierbinte subiect în lumea operei. Ei au cântat împreună pe tot globul si au facut sute de inregistrari.


Soprana a afirmat pentru ziarul citat ca tenorul a supus-o la violenta atat fata de familia lui, cat si a ei.


Angela Gheorghiu a acceptat ca divortul sa se desfasoar in Romania, pentru a-l proteja pe fostul sau sot. "Am fost foarte amabila cu Roberto pe această chestiune, pentru că altfel, în Franța (unde locuieste) ar fi fost o mare problemă pentru el", a spus ea.


Ea a continuat: "El a fost de fapt violent - si in fata familiei mele, și familia sa, de asemenea. Am trecut prin asta. Este pagina cea mai neagra din viata mea. I-am spus de ani de zile că nu pot să cred, că va fi bine. Dar e ca o boală. Chiar daca esti furios, să o bati pe nevastă-ta și să faci acest lucru în fața tatălui tău și fratele tău și nu spune un cuvânt? Aceasta este viața mea."


Celebra Angela Gheorghiu a mai adaugat ca au fost momente cand canta si plangea, dar nu putea sa faca acest lucru la nesfarsit: “Plângând și cântând, cântând și strigând: poate că plâng mai mult decât cânt. Și a fost posibil pentru mine să cânt. Într-o zi i-am spus: eu nu pot cânta. “ (Foto: The Independent)


Citeste mai mult aici.


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Fostul premier Petre Roman, audiat în dosarul Mineriada
Fostul premier Petre Roman, inculpat in dosarul ”Mineriada”, impreună cu Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și alți membrii ai cabinetului său, s-a prezentat marți dimineața la Parchetul General pentru a fi audiat de procurorii militari. Roman este acuzat de infracțiuni contra umanității....
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.