Optimal Media
Laureații concursului de creație literară pentru elevi ”Tinere condeie” la ”Lecturile Regatul Cuvintelor”  |   De la „Faust” la „Romeo şi Julieta” : Opera lirică în creaţia lui Charles Gounod. Expoziţie  |   Filosoful Mihai Șora a fost jignit de un jandarm  |   Au fost acordate Trofeele Tudor Opriș și Regatul Cuvintelor in Tabăra Tinere condeie  |   „FUTURE FOLK” – o iniţiativă care aduce în actualitate valori şi simboluri ale costumului tradiţional  |  
  Derapaje
02.07.2013

Soprana Angela Gheorghiu afirma ca fostul sau sot, Roberto Alagna, a supus-o violentei fizice de fata cu familia sa (The Independent)

Angela Gheorghiu afirma, intr-un interviu acordat The Independent, ca a fost victima vioneltei domestice din partea fostului sau sot, celebrul tenor Roberto Alagna. Acuzatiile vin dupa divortul celor doi pronuntat in acest an.


Când Gheoerghiu s-a căsătorit cu Alagna în 1996, povestea lor de dragoste a fost cel mai fierbinte subiect în lumea operei. Ei au cântat împreună pe tot globul si au facut sute de inregistrari.


Soprana a afirmat pentru ziarul citat ca tenorul a supus-o la violenta atat fata de familia lui, cat si a ei.


Angela Gheorghiu a acceptat ca divortul sa se desfasoar in Romania, pentru a-l proteja pe fostul sau sot. "Am fost foarte amabila cu Roberto pe această chestiune, pentru că altfel, în Franța (unde locuieste) ar fi fost o mare problemă pentru el", a spus ea.


Ea a continuat: "El a fost de fapt violent - si in fata familiei mele, și familia sa, de asemenea. Am trecut prin asta. Este pagina cea mai neagra din viata mea. I-am spus de ani de zile că nu pot să cred, că va fi bine. Dar e ca o boală. Chiar daca esti furios, să o bati pe nevastă-ta și să faci acest lucru în fața tatălui tău și fratele tău și nu spune un cuvânt? Aceasta este viața mea."


Celebra Angela Gheorghiu a mai adaugat ca au fost momente cand canta si plangea, dar nu putea sa faca acest lucru la nesfarsit: “Plângând și cântând, cântând și strigând: poate că plâng mai mult decât cânt. Și a fost posibil pentru mine să cânt. Într-o zi i-am spus: eu nu pot cânta. “ (Foto: The Independent)


Citeste mai mult aici.


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.