Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Divertisment
22.04.2013

Gradinita, te iubesc/ Elena Basescu: Si Sebastian Bodu greseste in Parlamentul European!

Elena Basescu este departe de a-si recunoaste si corija greselile pe care le face in Parlamentul European, unele dintre ele facand deliciul intregii prese din Romania si nu numai. Recent, fiica cea mica a presedintelui Basescu a aratat cu degetul spre alti europarlamentari care comit si ei …greseli.


"Li se intampla foarte multor colegi din PE ca la o anumita dezbatere din plen sa citeasca discursul pregatit pentru urmatoarea dezbatere, din motive diferite, care uneori tin de probleme tehnice, alteori de erori personale. Presa doreste sa aduca in atentia publicului erorile numai in cazul meu, desi sunt atat de evidente si la ceilalti colegi", a notat EBA pe contul sau de Facebook.


Iar ca sa nu fie niciun fel de dubii ca ar fi singura care face greseli, Elena Basescu ne furnizeaza si un nume, chiar din zona politica pe care o reprezinta ea insesi: Sebastian Bodu.


"Si o sa va dau doar un singur exemplu din zeci, cand Sebastian Bodu, care era chiar raportor de opinie pentru Raportul referitor la 'Supravegherea suplimentara a entitatilor financiare care apartin unui conglomerat financiar' (Supplementary supervision of financial entities in a financial conglomerate), a citit speech-ul pregatit pentru dezbaterea urmatoare privind 'Sistemele de compensare pentru investitori' (Investor-compensation schemes)", adauga Elena Basescu.


Chiar si asa, EBA nu poate justifica de ce in cadrul dezbaterii "Impas institutional privind planurile multianuale de gestionare a pescuitului", a citit un discurs despre... Arctica.


In acest mod, eurodeputatul roman dovedeste un comportament demn de varsta prescolara, cand fetita ”X” de la gradinita il paraste la doamna pe baietelul ”Y” ca a pocit si el limba romana.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.