Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Economic
18.04.2013

BCR are aproape 4.000 de clienti care au ales „Planul de economii”


Bucureşti, 18 aprilie 2013 – Banca Comercială Română (BCR) are, în circa 4 luni de la lansare, aproape 4.000 de clienţi care au ales să economisească cu „Planul de economii”.


Suma medie economisită lunar de aceşti clienţi este de peste 320 lei.


BCR a lansat, la sfârşitul anului trecut „Planul de economii”, care este soluţia ideala pentru clienţii care vor să economisească regulat, pe o perioadă determinată de timp, în scopul îndeplinirii unor planuri financiare viitoare pentru ei sau pentru copii lor.  Produsul este prezent sub 2 forme: pentru adulţi şi pentru copii iar suma minimă depusă lunar este : 50 lei (adulţi) sau 40 lei (minori), respectiv 10 EUR (adulţi sau minori).


Planul de economii este accesibil şi asigură confortul clientului: tot ce trebuie să facă acesta este să se asigure că la data scadenţei are în contul curent disponibilul necesar alimentării lunare iar BCR va face automat transferul lunar în contul planului de economii. De asemenea, clientul beneficiază de 5 zile lucrătoare perioada de graţie pentru plata lunară şi primeşte şi un SMS drept reminder dacă la data scadentă graficul lunar de alimentari nu este îndeplinit.


BCR acordă un bonus anual - la prelungirea planului dacă se repectă graficul de alimentari în perioada următoare de desfăşurare a planului.


Circa 30% dintre cei care au ales să economisească cu Planul de economii au ales şi noile Pachete de cont curent.


“Pachetele de cont curent oferite de BCR s-au dovedit atractive pentru clienţii care doresc să administreze rapid şi eficient finanţele personale. Peste 60% dintre cei care au achiziţionat noile pachete de cont curent sunt clienţi noi. Tot în acest sens, vom simplifica şi uniformiza grila de comisioane pentru toţi clienţii. Pachetul de cont curent oferă cel mai scăzut cost total pentru operaţiunile bancare care fac parte, inevitabil, din viaţa de zi cu zi a oricarui client: retrageri de numerar, plata facturilor sau transferuri bancare“, a declarat Catalina Zincenco, Sef departament, Produse de Economisire si Investitii,  BCR.


BCR oferă clienţilor săi 3 variante de pachete de cont curent şi anume: ClasiCont BCR - cel mai accesibil pachet care oferă acces la contul clientului deschis la BCR, ExtraCont BCR – pentru persoanele active, care plătesc facturi, transferă bani şi constituie depozite, inclusiv prin internet şi telefon şi TotalCont BCR care este un pachet dedicat clienţilor pasionaţi de plata cu cardul şi de utilizarea internet bankingului, oferind un număr nelimitat de tranzacţii intra şi interbancare cu comision zero.


Pe langă accesul gratuit la contul curent, noile pachete oferă posibilitatea de a plăti facturile sau de a efectua tranzacţii printr-o serie de canale directe, cu economie de timp si bani pentru clienti:


-          cu cardul la orice bancomat BCR, ghişee automate, maşini multifuncţionale (plata de facturi este un serviciu gratuit pentru clientii BCR care utilizeaza aceste canale de plata)


-          utilizând serviciul Tranzacţii Mobile (prin apel la numarul *183#), beneficiind în premieră pe piaţa din România de opţiunea de a transfera bani către un numar de telefon mobil. Accesul la numarul *183# este gratuit pentru toti clientii care au optat pentru acest serviciu, indiferent de tipul pachetului.


-          Click 24Banking BCR (www.24banking.ro)


-          Alo 24Banking BCR  (apelabil gratuit la InfoBCR: 0800.801. BCR (0800.801.227)


-          plăţi automate prin Direct Debit şi Standing Order


Preţurile acestor pachete de cont curent sunt de 4,5 lei/luna pentru ClasiCont BCR, 8,5 lei/luna pentru ExtraCont BCR şi 12,5 lei/luna pentru TotalCont BCR.


Optimal Media 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.