Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Externe
15.04.2010

Au fost salvate peste 2.000 de persoane scoase de sub dărâmături în urma cutremurului din China


Peste 2.000 de persoane au fost scoase de sub dărâmături şi au putut fi salvate de către efectivele de intervenţie în urma seismului care a provocat peste 600 de morţi în provincia Qinghai din nord-vestul Chinei, a anunţat joi postul public chinez de radio.


Echipele de salvare din prefectura Yushu, unde a fost localizat epicentrul, au anunţat 89 de cadavre, potrivit postului de radio, care nu a oferit alte detalii.


Autorităţile au precizat miercuri seară că peste 900 de persoane au putut fi scoase de sub dărâmături, în foarte multe cazuri efectivele de intervenţie săpând cu mâinile goale.


Echipele de salvare continuă joi operaţiunile de găsire a supravieţuitorilor, în situaţia în care mii de sinistraţi din prefectura Yushu şi-au petrecut seara afară, pe temperaturi de sub 0 grade şi pe un vânt glacial. (Foto: Mediafax/AFP)


Sursa: Mediafax


  

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.