Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Externe
06.12.2010

WikiLeaks dezvăluie obiectivele strategice ale Statelor Unite

Atacurile electronice furibunde la adresa site-ului WikiLeaks nu au avut efect, iar Julan Assange a putut face duminică o nouă mare dezvăluire. Website-ul a scos la iveală lista obiectivelor pe care administrația de la Washington le consideră vitale pentru propria securitate, printre care laboratoare farmaceutice, conducte petroliere și cabluri de comunicație.


Ultima dezvăluire a WikiLeaks privește un aspect foarte important pentru diplomația americană și ar putea ajuta mult organizațiile teroriste care intenționează să atingă obictivele strategice ale Statelor Unite.


Inventarul publicat de WikiLeaks, numit Inițiativa pentru Obiective Străine Capitale, include locații dintre cele mai diverse. De la laboratoare farmaceutice britanice, importante pentru găsirea de vaccine și producerea de insulină, la mine de bauxită din Guineea, Statele Unite au o listă bine stabilită de obiective pe care le vor protejate cu orice preț.


Hillary Clinton, secretarul de stat american pe politică externă, a condamnat vehement publicarea materialelor spunând că WikiLeaks și-a arătat disponibilitatea de a da o mână de ajutor organizațiilor teroriste.


Lista, alcătuită pentru Departamentul Secutității Naționale și Statale, a fost făcut de diplomații americani din statele respective fără cunoașterea și consultul autorităților din acele zone, publicarea lor având astfel și un potențial de a periclita relațiile SUA cu anumite guverne.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.