Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Filmulete haioase
28.06.2012

O noua campanie initiata de Agentia Nationala Antidrog: Prea rebel sa fii condus

Agenţia Naţională Antidrog a lansat, marti, la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor, o conferinţă de presă în cadrul căreia au fost lansate Campania naţională de prevenire a consumului de droguri, cu accent pe substanţele noi cu proprietăţi psihoactive – „PREA REBEL SĂ FII CONDUS!” - şi spotul video care o însoţeşte. Lansarea a fost prilejuita de Ziua Internaţională de Luptă Împotriva Traficului şi Consumului Ilicit de Droguri, care este marcata in fiecare an la 26 iunie.


Obiectivul campaniei îl reprezintă conştientizarea asupra riscurilor consumului de droguri şi de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive. In acelasi timp, aceasta vizează sustinerea strategiilor complementare de petrecere a timpului liber, prin implementarea pe parcursul a nouă luni, a unei campanii naţionale media şi de promovare a serviciilor oferite de sistemul naţional integrat de prevenire şi asistenţă a consumatorilor de droguri.


Prin realizarea acestui proiect, Agenţia Naţională Antidrog şi-a propus şi informarea şi sensibilizarea populaţiei vulnerabile în legătură cu serviciile comunitare de asistenţă integrată (medicală, psihologică şi socială) destinate consumatorilor de droguri, numărul estimat de beneficiari ai acestei campanii fiind de aproximativ 5 milioane de persoane.


Perioadă de implementare este aprilie-decembrie 2012.


Grupul ţintă principal îl reprezintă populaţia din categoria de vârtsă 15 - 24 ani, iar grupul ţintă secundar, populaţia generală.


Productie spot campanie: Optimal Media Solution


Scenariu: Petre Craciun, Regie: Radu Danila, Imagine: Robert Cilinca, DIT: Bogdan Ciubotaru, Muzica: Codrin Lazar, Sunet: Mihnea Chelaru, Machiaj: Roxana Pletea, Voiceover: George Petcu. Actori: Olivia Nita, Mihai Alexandru si Ciprian Nicolae.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.