Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Joburi
08.12.2012

A.M.O.F.M. Bucuresti anunta crearea biroului helpdesk pentru cetatenii romani aflati in cautarea unui loc de munca in Germania

Prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, in cadrul Axei prioritare 4 “Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, DMI 4.1 “Intarirea capacitatii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare”, ANOFM a implementat proiectul SAFE – Servicii de Abordare Flexibila a mobilitatii la nivel European, care a avut ca obiectiv cresterea capacitatii administrative a SPO de a raspunde in timp real cerintelor determinate de mobilitatea fortei de munca, prin realizarea unui instrument nou si a procedurilor aferente de lucru, prin schimb de experienta si bune practici in domeniul mobilitatii fortei de munca cu Statele Membre care reprezinta destinatia predilecta a cetatenilor romani in scop de munca, respectiv, Italia, Germania, Regatul Unit al Marii Britanii, Irlanda si Cipru. Cu sprijinul serviciilor publice de ocupare din cele cinci state, obiectivul specific al proiectului s-a concretizat în realizarea unui helpdesk pentru fiecare stat partener, în cadrul unei agentii judetene pentru ocuparea fortei de munca.


Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti este una dintre structurile teritoriale ale SPO care face parte din grupul tinta si in cadrul careia a fost creat helpdesk-ul destinat lucratorilor romani care sunt in cautarea unui loc de munca in Germania. Cu sprijinul Agentiei Federale de Munca din Germania – Serviciile de Plasare Internationala, cinci functionari din cadrul A.M.O.F.M Bucuresti au beneficiat de instruire in domeniile specifice mobilitatii fortei de munca si ofera servicii de informare, consiliere si mediere privind mobilitatea fortei de munca si securitate sociala cetatenilor romani care muncesc sau doresc sa gaseasca un loc de munca in Germania. Helpdesk-ul beneficiaza de toate dotarile tehnice necesare furnizarii unor servicii mai vizibile si mai accesibile, aproape de beneficiari, pentru depasirea problemelor generate de procesul de integrare a pietei muncii nationale intr-o piata unica europeana a muncii si de dobandirea dreptului la libera circulatie a cetatenilor romani. Obiectivul prioritar al A.M.O.F.M Bucuresti il reprezinta oferirea unei consilieri specializate persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate, prin raspunsuri personalizate la problemele lor individuale, oferite in timp real, deoarece asistenta personalizata si abordarea individuala reprezinta solutia la problemele de flexibilitate si adaptabilitate a fortei de munca la realitatea pietei europene a muncii.


De aceea cetatenii romani aflati in cautarea unui loc de munca in Germania sau care, lucrand deja in aceasta tara, intampina probleme ce deriva din relatia de munca si securitate sociala, se pot adresa biroului helpdesk care functioneaza in cadrul A.M.O.F.M Bucuresti, apeland numarul de telefon 021/316.55.08 interior 233 sau trimitand un mesaj la adresele de e-mail office@muncainue.ro sau bm_eures@buc.anofm.ro.  Pentru o informare cat mai corecta, lucratorii romani pot vizita helpdesk-ul dedicat Germaniei la sediul A.M.O.F.M Bucuresti din str. Spatarul Preda, nr. 12, Sector 5.


Informatii suplimentare pot fi oferite de catre doamna Nicoleta Bortea - Halmaghi, Compartiment Mass Media, telefon 0758.102.125.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.